En gipsvæg med vindue giver ekstra lys

Indendørs vinduer mellem rummene i din bolig skaber mere lys i hverdagen og understreger boligens unikke kvaliteter.

Udfyld formularen til højre, hvis du vil vide mere om, hvordan du indretter med et vindue som del af en gipsvæg.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Min oplevelse med Egerbyg A/S har været gennemført positiv og professionel: kommunikationen var i top hele vejen igennem forløbet (fra den indledende rådgivning og idéudvikling til planlægningen og udførelsen af arbejdet), og resultatet levede fuldstændig op til forventningen om et smukt og unikt

  - Marie-Louise Korsager - København S

 • Tillidsvækkende tilbudsgivning, veludført arbejde og pæn oprydning. Prismæssigt på niveau med andet indhentet tilbud og væsentligt lavere end det tredje.

  - Ulla Barfod - Ballerup

 • Alt udført som ønsket. Super resultat

  - Lene - Valby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Skab sammenhæng i boligen med glas

Et vindue i din gipsvæg kan være med til at understrege nogle af de arkitektoniske egenskaber, der gør din bolig unik. Samtidig giver det overblik og en ekstra følelse af velvære, når man gennem et indendørs vindue får et kig til de øvrige rum og dermed kan følge med i, hvad der sker i omgivelserne.

Det kan også have en praktisk betydning, at man f.eks. fra køkkenet får udsyn til de arealer i boligen, hvor børnene opholder sig.

Mennesker trives bedre i lyse omgivelser

Hvis du indretter med mere glas, har det indflydelse på trivslen og dit velbefindende, for mange undersøgelser har vist, at mennesker trives bedst i dagslys.

Samtidig kan et vindue trække lys ind i f.eks. nordvendte rum og bidrage til, at vi også kan fornemme varmen fra sollyset, selvom rummet er nordvendt.

Denne effekt er størst, hvis vinduerne placeres øverst oppe i f.eks. en gipsvæg, da lyset i givet fald vil reflekteres af det lyse loft og få en ekstra lys-effekt.

Nyd udsigten gennem glas

Har du en god udsigt fra nogle bestemte steder i din bolig, kan du med glas i indretningen stjæle udsigten til andre rum. Det er med til binde rummene sammen og du behøver ikke vælge glas fra gulv til loft. Måske ønsker du at nyde udsigten mens du ligger i din seng, og så kan et lavtsiddende smalt vindue være nok til at opfylde et sådant behov. På den måde bevarer du også privatlivet i f.eks. soveværelset.

Sørg for at afskærme mod lyset

Lige så skønt som lyset kan være, når det skinner gennem boligen, lige så generende kan det være på f.eks. en tidlig sommermorgen eller sen sommeraften, hvor børnene gerne skulle sove.

Sørg derfor for, at have gode muligheder for at skærme mod sollyset, når det kan genere.