Tid til at give dine lofter en kærlig hånd?

Tag en snak med Egerbyg, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst egnet til lofterne i din bolig.
Gips eller træ er de materialer, der oftest anvendes, men i ældre villaer er pudsede lofter ikke ualmindelige.
Har du brug for mere ro i hverdagen, kan lyddæmpende loftsplader være et passende valg.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg har været riktig tilfreds med samarbeidet, komuniksjonen har fungert udmerket, håndverket er flott utført, og til og med ferdig noen dager før avtalt tid !! Jeg kan apsolutt annbefale Egerbyg !

  - Solveig Marie Carlsen - København N

 • Mange tak for et godt resultat. Jeg fik sænket gipslofter i entre, køkken og badeværelse og må sige at det er udført rigtig flot.

  - Mark Sindahl - København N

 • Mange tak for et rigtigt godt stykke arbejde, vi er meget tilfredse. Tak for god oprydning og service vi vil varmt anbefale jer til andre der skal bruge håndværkere.

  - Mia Lorentzen - Holbæk

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Gipslofter er førstevalget hos din tømrer

Danskernes foretrukne type af loft er i disse år gipsloftet, der er et nemt materiale at arbejde med – det gælder naturligvis for din tømrer, men også for dig, som har en gør-det-selv-mand i maven.

Gipspladerne er samtidig økonomisk overkommelige og kan fås i alle byggemarkeder, ligesom de kan bestilles online til levering på matriklen.

Gipsloftet består af plader, der er ret tunge, men som tømrer har vi både de rigtige hjælpemidler og mandskabet til at klare det tunge arbejde hurtigt og effektivt.

Loftet til den nordiske bolig

Et loft, der består af gipsplader, fremstår med et enkelt og stilrent udtryk, der passer godt i den nordiske boligindretning med de lidt minimalistiske tendenser.

Måske netop derfor findes der i mange moderne boliger gipslofter. Den glatte overflade er med til at give en lethed og elegance i hjemmet.

Gipsplader holder sammen på ældre murværk

Gipspladerne kan imidlertid med fordel også anvendes i den lidt ældre bolig, hvor de pudsede lofter måske har tendens til at revne og kræve en del vedligeholdelse i form af spartling.

Sætter man gips på loftet er det, udover at bidrage med et harmonisk og roligt udtryk, også med til at holde på murværket.

Pladerne sættes op på et skelet og efterfølgende spartles revnerne, så de ikke er synlige. Herefter kan man eventuelt sætte filt på for at tilføre loftet den sidste finish.

Udfyld formularen, når du vil have tips til dine lofter

Siden 2007 har Egerbyg været en tømrervirksomhed med speciale i renovering. Det betyder, at vi har opbygget en anselig viden indenfor stort set alle områder af tømrerfaget; herunder også opgaver omkring renovering og etablering af lofter.

Er du i tvivl om, hvordan du på bedste måde får moderniseret dine lofter og tilført boligen et frisk pust, kan du med fordel kontakte os.

Du er altid velkommen til at give os et kald, men du kan også udfylde kontaktformularen og evt. kort beskrive, hvad din henvendelse drejer sig om, så vender vi hurtigt tilbage.