Har du kontrolleret dine gavle for nyligt?

Undgå fugtskader og sørg for dine gavle er behandlet rigtigt.
Der kan være særlige ting, der skal tjekkes, alt efter om dine gavle er af træ eller mursten.
Er det allerede for sent hjælper vi med udskiftning eller renovering

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Vi fik udført reparation og maling af træ gavl. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke og vi oplevede aldrig at håndværkerne udeblev. Dygtige og professionelle folk, der ved hvad de laver. Jeg vil til enhver tid anbefale Egerbyg A/S til mine venner og bekendte og alle andre, der måtte have brug for deres ydelser.

  - Frank Østergaard, Brønshøj

 • Egerbyg A/S er et firma der kommer til den aftalte tid og overholder den pris og kvalitet som der er aftalt. Det er et firma med søde og venlige og top porfesionelle medarbejder som man kan stole på.

  - Jan Køhlert, Kbh.

 • Egerbyg har løst en opgave for os til UG, mens vi stadig var i en presset periode. Jeg har igennem min tid som boligejer entreret med mange håndværkere, men Egerbyg er de første som jeg ikke har klaget over.
  Meget professionel og yderst kompetent.

  - Thomas Palsbøll - Charlottenlund

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Udskiftning af gavle? – det er et job for din tømrer

Gavlen er ligesom taget en del af husets klimaskærm og skal derfor vedligeholdes, så den kan beskytte mod vind og vejr. Skal gavlen ligefrem udskiftes, så er din tømrer klar til opgaven

De fleste gavle er enten udført i mursten eller træbrædder og som tømrer er vores arbejde primært koncentreret omkring gavle udført i træ.

Som med alt andet træværk er vedligeholdelse alfa og omega for holdbarheden af dit træværk, så vi kan kun anbefale at du løbende sørger for at få behandlet dine gavle.

Der er flere muligheder, men som regel skal du anvende en form for grunder, du først påsmører træværket, hvorefter du kan benytte enten maling eller decideret træbeskyttelse.

Forskellen mellem disse to muligheder er ikke så meget pris, men mere et spørgsmål om, hvor dækkende en effekt du ønsker.

Malingen giver en helt glat overflade, mens træbeskyttelsen lader træets strukturer skinne i gennem. I begge tilfælde indeholder de svampedræbende midler, der beskytter mod biologisk nedbrydning i form af svamp og råd.

Hvor ofte skal min gavl vedligeholdes?

Som udgangspunkt skal din gavl tjekkes hvert år for revner, bristninger eller andre skader, der kan have indflydelse på, om den er tæt eller ej.

Det kan være vanskeligt at komme til at se ordentligt efter, men din tømrer kommer gerne med en fornuftig pris på et gavltjek – vi har stigerne til at kunne skabe overblik.

Er der andre muligheder end træ i gavlen?

Hvis din gavl nu er i så dårlig en forfatning, at der er tale om reelle utætheder, er det på tide at skifte gavlen ud helt eller delvist.

Hvis mængden af træværk virker uoverskuelig, så findes der andre materialer du kan bruge på gavlen. En af mulighederne er fibercement plader, som får i mange forskellige udformninger og farver. Det er yderst holdbart materiale til en meget fornuftig pris.

Du kan også vælge zink, men så er vi i den helt anden ende af prisskalaen. Det er ligesom fibercement stort set vedligeholdelses-frit med en lang holdbarhed – i hvert fald hvis det ikke udsættes for havluft.

Din tømrer leverer service og fornuftige priser

Du kan være helt sikker på, at din tømrer leverer håndværk efter danske traditioner, som vi kan være stolte af.

Vi vil ikke kendes på at være de billigste, men nogle af de bedste, når det gælder sammenhængen mellem kvalitet, service og pris.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.