Vi skaber plads til dine drømme

Med vægge i gasbeton er det nemt for dig at tilpasse boligens rumfordeling i takt med de ændrede behov, der f.eks. opstår, når familien vokser, flytter hjemmefra eller får brug for en ekstra arbejdsplads.

Din tømrer hjælper dig til en mere hensigtsmæssig indretning med at opbygge vægge i gasbeton.
Tag allerede i dag en snak med Egerbyg og få inspiration til, hvordan du nemt kan rokere rundt i din bolig.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Tillidsvækkende tilbudsgivning, veludført arbejde og pæn oprydning. Prismæssigt på niveau med andet indhentet tilbud og væsentligt lavere end det tredje.

  - Ulla Barfod - Ballerup

 • Det var en behagelig oplevelse at have håndværker på besøg. Resultatet blev som jeg ønskede.

  - Hans Malskær - Bagsværd

 • Mange tak for et rigtigt godt stykke arbejde, vi er meget tilfredse. Tak for god oprydning og service vi vil varmt anbefale jer til andre der skal bruge håndværkere.

  - Mia Lorentzen - Holbæk

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Er gasbeton det samme som porebeton?

Gasbeton eller porebeton er et af de allermest anvendte byggematerialer på markedet.

Porebeton består næsten udelukkende af sand, vand og kalk, hvilket gør det til et miljøvenligt materiale, som fremstilles her i Danmark af råvarer, som vi har lige ved hånden. Betonen er modstandsdygtigt overfor råd og svamp, så du kan anvende materialet i samtlige rum i boligen – også i våde miljøer som fx badeværelse.

Med den porøse struktur tillader porebeton bygningen at ånde og har en gavnlig effekt på indeklimaet. Når vi bygger vægge i porebeton anvender vi primært blokke, som kan modelleres og sammensættes i et utal af variationer – præcis som legoklodser.

Byg nye rum med gasbeton

Ikke alle holder sammen for altid. Gamle familiestrukturer nedbrydes og nye familier opstår. Derfor er der brug for større fleksibilitet i indretningen og i den kontekst er gasbeton et velegnet materiale, når du skal ændre plantegningen. Det er ikke vanskeligt at bygge i porebeton, men det kræver naturligvis, at du har tid og lyst til at kaste dig ud i gør-det-selv projekter.
Er du ikke den fødte handyman eller foretrækker du at bruge tiden på andet, er det heldigvis en smal sag for din tømrer at inddele din bolig på måder, der passer bedre til jeres nye behov.

Man tager en tømrer og noget gasbeton…

– og vupti, så har du to værelser til skolebørnene i stedet for det fælles børneværelse, som de engang nød at dele.

Det kan også være, at du længe har drømt om en vinkælder, et viktualierum eller noget helt tredje og så kan din tømrer nemt og uden at vælte budgettet skabe rummet til dine drømme.

Fleksible vægge til dig siden 2007

Siden vi i 2007 startede Egerbyg, har vi bygget mange vægge til forskellige behov i bl.a. familier, virksomheder og institutioner.

Det er fortsat en relativ stor del af vores forretning og vi bliver heldigvis aldrig trætte af det!

Lad os derfor være dit udgangspunkt, når du ønsker mere information om, hvordan vi tilpasser din bolig og realiserer din drøm om herreværelse, fitnessrum, atelier etc.