Få en praktisk gangbro og efterisolering

Hos Egerbyg hjælper vi dig gerne med at få lagt en gangbro, der tager hensyn til isoleringsmaterialet på loftets gulv.
Udfyld formularen, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan etablere en gangbro på dit loft.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Vi har i gennem årenes løb lavede en del projekter i samarbejde med Egerbyg A/S. Disse projekterer som altid er udført fuldt tilfredsstillende fra Egerbyg's side.

  - Ann Lysgaard Pedersen - Gentofte

 • Virksomheden udførte det aftalte arbejde meget meget tilfredsstillende og slutresultat blev bedre end de forventninger jeg havde.

  - Benjamin F - København K

 • Vi var meget tilfredse med den service, vi fik fra Egerbyg. Vi kan helt bestemt anbefale firmaet og vil selv benytte det en anden gang.

  - Mathilde De Koning - Bagsværd

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

En gangbro giver dig bevægelsesfrihed på loftet

Bor du i et hus med et ubeboet loft, kan vi kun anbefale dig at få etableret en gangbro, der giver dig fri adgang til installationer og tagkonstruktionen uden du behøver at træde på isoleringen, som derved kan miste noget af sin isoleringsevne.

Ønsker du at få en gangbro, der udfylder hovedparten af loftarealet er dette i de fleste tilfælde også en mulighed, blot du husker at tage højde for luftcirkulation med udluftningsspalter for hver meter gangbro.

Din tømrer klarer din gangbro

Hos Egerbyg hjælper vi dig med at få lagt en gangbro, der tager hensyn til isoleringsmaterialet på loftets gulv.

Vi anvender forskallingsbrædder, som vi lægger på strøerne for at sikre fri luftcirkulation under gangbroen og etablerer som hovedregel en gangbro med en bredde på ca. 60 cm.

Udfyld formularen, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan etablere en gangbro på dit loft.

Gangbroer og efterisolering

Har du allerede en gangbro på loftet kan det ved efterisolering være nødvendigt at hæve gangbroen for at få plads til de ekstra mm isolering.

I mange tilfælde er gangbroen med til at stabilisere huset, så her anbefaler vi, at man hæver gangbroen for at luftens fortsat kan cirkulere frit på trods af ekstra mm isolering. I praksis etablerer vi en ny gangbro oven på den gamle og sikrer også her rigeligt med luft under brædderne.

Egerbyg – årets tømrer 2015

Siden 2007 har Egerbyg været et tømrerfirma, der sætter en ære i at udføre tømrerarbejde i en kvalitet, som sætter nye standarder og er på forkant.

Vores service hører til blandt de bedste på markedet og bl.a. derfor vandt vi i 2015 prisen som årets tømrer ved ”Anmeld håndværkers” årlige prisuddeling i Cirkusbygningen – en pris, vi har været nomineret til i 2013 og 2014.

Prisen gives på baggrund af anmeldelser fra vores kunder. Vi kan derfor kun være stolte af, at det lykkedes for os at få denne fine anerkendelse – og vi arbejder videre på at gentage succesen i 2016.