Fyldningsdøre fra gamle dage

Er du på udkig efter fyldningsdøre til din bolig?

Overvej eventuelt at købe dem brugt, da de ofte er billigere og i en bedre kvalitet end nye fabriksfremstillede.
Er du ekstra kræsen, kan vores snedker hjælpe dig.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Et vellykket projekt hvor håndværker leverancen levede fuldt op til det tilbudte. ingen overraskelser eller fejl og mangler.

  tak for et godt job

  - Poul Vestergaard - Frb

 • Virkeligt troværdigt firma, de holder hvad de lover. Høj service og kvalitet, som man ikke ser så ofte hos mange andre firmaer

  - Lauge - københavn

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad er en fyldningsdør?

Fyldningsdøre er en dørtyper, der består af en træramme, der omslutter en eller flere træplader. Det er disse træplader, der kaldes for fyldninger og trærammen er ofte udsmykket med forskellige profileringer.

Fyldningsdøre ses ofte i den ældre boligmasse, hvor de hører sammen med høje paneler, stuklofter og afhøvlede gulve i solide planker.

Fyldningsdøre til ældre huse

Det er altid vigtigt at være bevidst om, hvorvidt din bolig passer til de døre du går og drømmer om.

Fyldningsdøre hører bedst sammen med gamle bindingsværkshuse, herskabslejligheder og ældre villaer som fx patriciervillaer.

Bor du i et hus af denne type, giver det god mening at lede efter fyldningsdøre, når dørene skal udskiftes og her kan det ofte betale sig at gå på jagt blandt de mange forskellige genbyg rundt omkring.

Leder du efter et billigt alternativ? Så læs om sporede fyldningsdøre.

Ødelagte fyldninger i fyldningsdøre

En af de typiske skader på fyldningsdøre er netop, at fyldningerne på grund af udtørring krymper sig sammen og falder ud. I nogle tilfælde kan du ligeledes opleve, at fyldningerne flækker.
En tømrer eller en snedker kan i langt de fleste tilfælde nemt hjælpe dig med at reparere defekte fyldninger og det kan vi i de fleste tilfælde kun anbefale at overveje, inden du beslutter dig for at investere i nye øre. Det er nemlig sådan, at fyldningsdørene fra før 1950 ofte er i en fortrinlige trækvalitet, der er bedre end de nye, der fremstilles i dag.

Nye fyldninger i gamle fyldningsdøre

Som tømrerfirma har vi foretaget mange reparationer af gamle fyldninger, så vi kan med garanti også klare dine. Kontakt os i dag og send gerne billeder af den defekte dør, så vender vi tilbage til dig førstkommende hverdag med nyt om, hvordan vi forvandler dine gamle døre til nye.