Specialfremstillet dør med fyldninger

I ældre boliger er døre og vinduer ofte smukt udført håndværk med mange unikke detaljer.
Står du overfor en udskiftning af fx en dør, bør du derfor overveje en specialfremstillet dør med fyldninger, der yder husets oprindelige stil fuld retfærdighed.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Firmaet har helt levet op til mine forventninger både hvad angår tilbudsgivning og overholdelse af tidsfrister.

  - Flemming W. Hansen - Greve

 • God oplevelse.Alt sker som aftalt. Kommer til tiden. Ordentlige,søde og nænsomme håndværkere, der også gør rent efter sig !

  - Gunnar Dahlgaard - Brh

 • Direkte kontakt med udførende håndværker ifb planlægning, nøgleadgang osv. fungerer perfekt.

  Intet negativt at sige om kvalitet og oprydning.

  - Marc - Kbh Ø

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad er en specialfremstillet dør?

I dag er de fleste døre fabriksfremstillede modeller, der naturligvis fås i mange forskellige farver, stilarter og kvaliteter. Til en hoveddør anbefales en dør med i en god trækvalitet og med en vis tyngde. Vælger du en god specialfremstillet dør med fx fyldninger har du en hoveddør i 20-30 år – måske endda længere, hvis du husker at vedligeholde døren jævnligt.

Det særlige ved en specialfremstillet dør er træets unikke kvalitet og de fine, elegante sprosser.

Hvad er en fyldningsdør?

En fyldningsdør er en dørtype, der er er fremstillet i træ og konstrueret som en ramme, hvori der er indsat fyldninger i tynde træplader. Du kan finde en specialfremstillet fyldningsdør både til indvendig og udvendigt brug. I mange tilfælde er det en helt unik trækvalitet, der er anvendt til de gamle døre – såkaldt kernetræ.

Det er træ, der har fået lov til at vokse langsomt og længe og som derfor er yderst tæt i strukturen og dermed meget modstandsdygtigt overfor fugt og svampeangreb.

 

Hvor køber du en specialfremstillet dør med fyldninger?

Det er værd at overveje en genbrugsdør, hvis du overvejer at udskifte den originale dør. Særligt hvis der er tale om en ny hoveddør, kan det sagtens betale sig at have det bæredygtigt alternativ med i overvejelserne.

Der er mange steder rundt omkring, hvor du kan finde gamle specialfremstillede døre med fyldninger og det er mange gange nogle helt super tilbud.

Kan man reparere en specialfremstillet dør med fyldninger?

Ja, det kan man. I de fleste tilfælde er det skader, der er opstået som følge af, at de tyndere træplader i fyldningerne er udtørrede og derfor kan pladerne med tiden krympe og blive for små til trærammerne.

Det er heldigvis muligt at udskifte fyldningerne og få repareret de gamle smukke døre.