Egerbyg klarer forsikringsskaden

Skybrud, hussvamp eller ubudne gæster?
Vi har stor erfaring med forsikringsskader og har arbejdet sammen med de fleste forsikringsselskaber.
Derfor kender vi til sagsgangen og kan være med til at sikre en smertefri proces.

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Forsikringsskader er en sag for din tømrer

I disse år er det desværre mere og mere almindeligt, at skybrud og kraftige regnskyl medfører omfattende skader på boliger landet over. Din tømrer rykker hurtigt ud til forsikringsskader

Det er ikke en rar fornemmelse at sidde i sin bolig og være nervøs for, om det skybrud, der er varslet, nu også bliver til noget.

Din tømrer kan være med til at sikre dig rolige stunder, selvom regnen vælter ned.

Ved hjælp af en række nyttige tiltag, kan du sikre din bolig mod vandmasserne og føle dig bedre til mode – oveni købet til en god pris. Det samme gælder, hvis skaden er sket.

Tømrerformaet Egerbyg har hjulpet mange af sine kunder med forsikringsskader, vi er derfor godt inde i selskabernes fremgangsmåder. Eksempelvis sætningsskader, er det meget vigtigt at være opmærksom på bliver løst ordentligt både juridisk og praktisk.

Din tømrer stopper forsikringsskaden

I mange tilfælde er det vigtigt, at der hurtigt bliver taget hånd om skaden, så der f.eks. ikke blæser flere tagsten af dit tag eller kommer indbrud igen, fordi den ramte dør er defekt.

Din tømrer er kendt for sin hurtige service, der bl.a. kommer til udtryk ved, at vi altid er til at få fat i, når du kontakter os inden for almindelig kontortid. Vi har folk ved telefonen, og når du sender os en mail, besvarer vi den samme dag.

Den effektive svartid er en forudsætning for, at vi kan få stoppet skaden i en fart, og det er ikke en service, der betyder højere pris for vores ydelser.

Typiske forsikringsskader udføres af din tømrer

Efter vand i kælderen er det vigtigt at få affugtet lokalerne, så følgeskader som råd og svamp begrænses eller helt elimineres. Derudover vil vi i mange tilfælde også vælge at ringe til vores samarbejdspartnere, som har rigtigt godt styr på VVS i København og Blikkenslageri i København, da skaderne er kommet af en grund.

Er skaden sket, er vi eksperter i at få udbedret denne type forsikringsskader, og vi har således stor rutine i at oplægge tagsten og tagplader efter stormskader.

Vi hører til blandt de kompetente tømrervirksomheder, der leverer kvalitetshåndværk til en favorabel pris.

Forsikringsskader i forbindelse med indbrud

Hvis der er opstået skader på døre eller vinduer som følge af indbrud, er det selvfølgelig også en forsikringssag, som din tømrer tager hånd om på hurtig vis og til en fair pris.

Er du så uheldig, at din bolig har været ramt af brand og har brandskader, er vi også mand for det.

Vi kan udskifte hele eller dele af ramte tagkonstruktioner, ligesom vi problemfrit kan sætte hele lejligheder i stand med vores faste samarbejdspartnere inden for alle faggrupper.

Tømrerfirmaet Egerbyg begrænser forsikringsskaderne for enhver pris og udbedrer, når skaden er sket.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.