Et naturligt og slidstærkt alternativ til trægulve

Med linoleumsproduktet Marmoleum fra Forbo får du et godt alternativ til det klassiske trægulv.
Disse linoleumsfliser er en praktisk løsning i fx køkken- og gangarealer, hvor megen trafik og aktivitet, sætter gulvene på lidt af en prøve.
Hvis du vil vide mere om mulighederne for at lægge Marmoleum fliser i din bolig, udfylder du blot formularen, så vender vi tilbage til dig allerede i morgen.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg er meget tilfreds med Egerbyg. De er super fleksible og leverer et godt stykke arbejde ... af rigtig gode håndværkere.

  - Lisebt Bendorff - Hellerup

 • Perfekt forløb fra start til slut, Egerbyg kan varmt anbefales.

  - Rasmus Jul - København

 • Tømreren der var og udføre arbejdet var virkelig flink, dygtig, grundig og meget professionel. Han udførte jobbet meget tilfredsstillende.

  - Therese Sten - Hvidovre

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Marmoleum er linoleum i luksus-klasse

Hvis du tænker på linoleum, som et kedeligt, grå-brunt gulv i din folkeskole er der – heldigvis –  sket meget på det område siden da.

I dag kan du få linoleum i stærke klare farver eller i en mere elegant og dæmpet udgave, der med sit klassiske udtryk matcher tidens trend inden for boligindretning.

Du kan få linoleum som fliser, der giver mulighed for grafiske mønstre, ensfarvede eller måske som friske striber.

Marmoleum fås i mere end 300 farver og 12 forskellige strukturer, så du skal tænke dig godt om, inden du vælger gulvbelægning.

Hvad er linoleum lavet af?

Udover et væld af kombinationer får du med Marmoleum linoleum ikke alene et stærkt og rengøringsvenligt gulv, men også et gulv i naturmaterialer. Linoleum fremstilles primært af linolie og harpiks.

Ved produktionen tilsættes forskellige hjælpestoffer, kalk og farvepigment, der giver linoleum sine fremragende egenskaber –heriblandt de bakteriedræbende, som særligt kommer til sin ret, når linoleum anvendes som bordplader i køkkener.

Som et trægulv – bare nemmere at vedligeholde

Et gulv i linoleum har mange af de samme gode egenskaber som et trægulv – det er blot nemmere at vedligeholde.

Når du går på et linoleumsgulv vil det føles ”blødt” og ”varmt” i modsætning til et klinkegulv.

Samtidig er gulvet lydabsorberende, så materialet er bestemt værd at tage med i overvejelserne, hvis du har en bolig med højt til loftet, masser af hårde overflader og store vinduespartier.

Dertil kommer, at Marmoleum fliserne lukker sig, hvis der er opstået ridser eller skrammer.

Hvad koster et gulv med Marmoleum?

Har du et gulv, hvor Marmoleum kunne være det perfekte valg, så send billeder, en skitse med mål og en beskrivelse til os hos Egerbyg.

Baseret på vores store erfaring med lægning af linoleumsgulve, giver vi dig et overslag hurtigt.