Skræddersyede fodpaneler

Bor du i en ældre bolig med unikt træværk eller stiller du særlige krav til boligindretningen, kan Egerbyg snedkerere skræddersyede fodpaneler, som matcher dine ønsker 100%.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Egerbyg var punktlige, nemme at komme i konktakt med og alt var i overensstemmelse med tilbud, som var til en fornuftig pris.
  Det er en fornøjelse, når man har et større byggearbejde.
  Jeg kan kun varmt anbefale Egerbyg.

  - Nana Hansen

 • Hurtigt, effektivt, venligt, høj kvalitet og højt informationsniveau. Fleksible efter vores ønsker.

  - Søren

 • Jeg har kun positive ting at sige om firmaet.
  Meget dygtige og proffessionelle tilbudsgiver og håndværkere.

  - Flemming Wilfred Hansen - Greve

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad er skræddersyede fodpaneler?

Fodpaneler er et stykke træværk, som er placeret på den nederste del af din væg. Det markerer således overgangen mellem væg og gulv. Fodpaneler fås i mange udformninger og i forskellige højder.
Fodpanelernes udformning er afstemt efter boligens stil og ofte er det sådan, at ældre boliger har højere fodpaneler med udskæringer eller anden udsmykning, hvorimod moderne boliger ofte har en diskret, lavere og glat fodpanel – i de fleste tilfælde hvidmalede med en blank maling.

At fodpanelerne er skræddersyede betyder blot, at de er specialfremstillede, så de passer præcis til din bolig. Laves gerne i eksempelvis perlestaf.

Hvorfor vælge skræddersyede fodpaneler?

Hvis du bor i en ældre bolig, er det ikke unormalt, at der er helt unikke paneler, der i sin tid er fremstillet netop til din bolig. Står du overvor en renovering, kan løsningen være et skræddersyet fodpanel, hvis der fx mangler paneler på et stykke af væggen.
Her kan Egerbyg være behjælpelig med vores dygtige snedkerere, som er vant til at klare den slags opgaver med finere forarbejdning og tilpasning af gode materialer.

Det kan også være, at der skal tages hensyn til en særlig indretning eller måske en rørføring, som umuliggør den standardiserede løsning omkring fodpaneler.

Hvad er alternativet til skræddersyede fodpaneler?

Alternativet til custommade – skræddersyede – fodpaneler er de mange forskellige standardtyper, som du kan få i de fleste byggemarkeder.
Faktisk findes utrolig mange typer og det giver gode muligheder for at finde netop den type, du mangler hos dig.
Selvom træværket hos dig er med udskæringer er der nemlig en vis sandsynlighed for, at det er en udbredt type som fås som standard.

Laver Egerbyg skræddersyede fodpaneler?

Jep, hos Egerbyg kan du sagtens få lavet fodpaneler, der er specialfremstillede til din bolig.

Det er en eksklusiv løsning, hvis du skal have nye paneler i hel boligen, men drejer det sig om mindre reparationer, er det en opgave, som vi klarer på forbrugt tid og materialer.

Send os en mail med billeder, beskrivelse og en skitse med mål – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi laver også meget andet snedkerarbejde, læs mere på det blå link.