Fodpaneler binder væg og gulv sammen

Der er mange muligheder, når du skal vælge fodpaneler. De fås både som glatte og profilerede, præfabrikerede og skræddersyede til de kræsne.

Fodpaneler

Afslutning mellem gulv og fodpanel

Super tjekket. Kan varmt anbefale dette firma.

Jens Christian Abildtrup - København
Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Smukke paneler gør rummet færdigt

Mangler du en god og billig tømrer, der kan hjælpe dig med at lave paneler i din bolig, så kontakt tømrerfirmaet Egerbyg og få venlig betjening og super ekspertise til en skarp pris.

Det kan være lige det, der skal til for at fuldende det eksklusive look i din bolig. Paneler, der fremhæver stile i dit hjem og tilfører rummet noget sjæl og varme, der får det til at virke færdigt og gennemført i indretningen.

Det er ikke alle typer paneler, der passer til alle stilarter, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du får valgt paneler med det helt rigtige udtryk, der passer til din bolig.

Spørg din tømrer, hvis du er i tvivl, så kan du samtidig få ren besked om din pris for opgaven.

Panelerne skjuler ledningerne

Hvis du foretrækker en indretning, der er helt enkel og minimalisk kan du bruge panelerne til at gemme ledninger bag.

Din tømrer kan hjælpe dig med at få den helt rette type paneler til den helt rette pris til din bolig.
Det er ikke en særlig omfattende opgave, hvis du skal have nogle simple flade paneler, der vil understrege enkelheden i den skandinaviske indretning, så det vil være til en fair pris – selvfølgelig afhængigt af, hvor mange der skal til for at dække behovet hos dig.

Du kan skåne dine vægge med paneler

Mange af vores kunder, vi har lavet paneler for, har bestilt opgaven ud fra den betragtning, at det skåner væggene – og det er også korrekt.

Særligt i et hjem med små børn kan væggene få en hård medfart, når legetøjs scootere og små fingre konstant gnider eller ligefrem kører ind i væggene – så er det ikke en høj pris at skulle betale. Her er paneler en god løsning, da de er fremstillet i mere holdbare materialer og nemmere kan males eller repareres end en hel væg, der jo ikke sådan lader sig pletmale.

Sådan kan din tømrer lave dine paneler

Hvis du bor i et ældre bondehus, skal panelerne have et helt andet udtryk, her er panelerne som regel også højere. Ønsker du dette, bør du læse om brystninger.

Endvidere vil panelerne have udskæringer, så det er en lidt anden pris, vi her taler om, når din tømrer skal i gang med arbejdet.

Ikke desto mindre nyder vi at lave sådanne opgaver, da det har mere karakter af snedkerarbejde, hvis vi skal hylde det originale håndværk, som arbejdet med paneler er.

Der findes også mere enkle metoder, der ikke er så kostbare – så kontakt endelig din tømrer, hvis du har brug for tips om paneler.

Til denne opgave benyttes gerne perlestaf. Så har du lyst til at læse mere, er dette værd at tage et kig på.

Læs her om tømrerarbejde og vores arbejdsområder.