Smukke fliser til køkkenet

Når du skal have nye fliser i dit køkken, er der et par ting, du bør overveje. Fliserne er ikke det nemmeste at udskifte, så undersøg markedet og vælg rigtigt første gang.
Selve opsætningen klarer vores rutinerede murer, der løser opgaven med stor grad af præcision og omhyggelighed.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Virksomheden fremstår meget professionel og sympatisk. Alle aftaler overholdes og jeg har fået lavet et rigtig godt stykke arbejde.

  - Louise Boye - København

 • Et fint stykke arbejde, og de var hurtigere færdige en først aftalt. Så en helt igennem god oplevelse.

  - Søren Schou Hansen - Tåstrup

 • Virksomheden udførte det aftalte arbejde meget meget tilfredsstillende og slutresultat blev bedre end de forventninger jeg havde.

  - Benjamin F - København K

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvilke fliser vælger du til køkkenet?

Når du skal vælge fliserne til køkkenet, er det ofte et valg mellem natursten eller keramiske fliser.

De keramiske fliser finder du i et utal af variationer. De er modstandsdygtige og nemme at vedligeholde, da de tåler næsten alle former for rengøringsmidler.

Alternativet hertil er natursten i fx granit, marmor, skifer eller lava. Naturfliserne har ofte et unikt udtryk og overfladen kan være præget af smukke strukturer i endnu smukkere nuancer.

Ulempen ved naturfliserne er, at de kan være sarte i et køkken og svære at vedligeholde, da de ikke tåler kemikalier og skrappe rengøringsmidler.

Skal der farver på fliserne i køkkenet?

I Danmark er der ligesom i de øvrige nordiske lande en tradition for, at man vælger enkle fliser i dæmpede lyse eller neutrale nuancer. Sådan behøver det naturligvis ikke være, dog bør man altid tænke på, at fliserne skal være til at se på fremover – også om 15-20 år.
Desuden skal du være opmærksom på, at de lyse farver er med til at gøre rummet større.

Mønstrede fliser i køkkenet?

Ligesom med de fravede fliser er der en nordisk forkørlighed for det enkle og tidløse valg.
Nogle vælger at anvende mønstrede fliser i et afgrænset område fx på bagvæggen ved komfuret på en enkelt væg og det kan faktisk være en smagfuld og elegant modvægt til det rene nordiske look.

Egerbyg sætter også fliser op

Generelt er det er muligt for os at udføre en række opgaver, der normalt skal flere faggrupper til at klare. Det skyldes, at vi har en række faste samarbejdspartnere inden for alle faggrupper, vi gennem lang tid har lavet flere omfattende byggeprojekter med. Vi kender derfor vores partnere rigtig godt og kan sige 100% god for dem alle – både når det gælder prisen og håndværkets kvalitet.
Fordelen for dig er, at du kan nøjes med at få et samlet tilbud fra os, ligesom du får one-point of-contact med Egerbyg.