Er det tid til et tjek af dit flade tag ?

Vi har udført mange reparationer og udskiftninger af belægninger på flade tage og kan til enhver tid hjælpe dig på vej.
Det første skridt på vejen er naturligvis et tagtjek, så du bliver opdateret på tagets tilstand.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg kontaktede firmaet over nettet angående et tilbud på udskiftning af tagrender og ombygning til åbne tagrender på hele huset. Alt blev udført meget tilfredsstillende og efter de skriftlige aftaler.

  - Jørgen Hall Hamæl - Glostrup

 • Tagrenderne på mit nyindkøbte kolonihavehus trængte til en "kærlig hånd" - læs: udskiftning! Super service.

  - Lone Jensen - Hvidovre

 • Egerbyg kom hurtig på byggepladsen i henhold til det aftalte.

  - Henrik Danborg - Glostrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Skal du have en tømrer til at tjekke dit flade tag?

Så er et godt valg Egerbyg i Hvidovre. Vi er en tømrervirksomhed, hvor bæredygtighed, og ansvarlighed går hånd i hånd med det gode håndværk, en fair pris og god service.

Et fladt tag behøver ikke at afskrække dig, hvis du f.eks. har forelsket dig i en villa med fladt tag. Det dårlige omdømme stammer fra en tid, hvor kvaliteten af tagpap var ringere, og hvor man ikke tog hensyn til en seriøs udluftning af tagkonstruktionen.

Et fladt tag er ikke helt fladt

Vi har udført mange reparationer og udskiftninger af belægninger på flade tage. Tidligere var et fladt tag vitterlig helt fladt, og det affødte nogle problemer med kondensdannelse og afløb af regnvand og sne.

Når vi i dag konstruerer et fladt tag, skal det have en vis hældning netop for at forhindre, at vand eller sne bliver liggende.

Vi har siden 2007 drevet tømrervirksomhed og har udført mange forskellige opgaver i forhold til et fladt tag. Derfor kan du roligt tage kontakt til os, hvis du vil have en erfaren tømrer, der har en omfattende viden om flade tage til at hjælpe dig med svar på spørgsmål omkring materialer, pris, kvalitet og faldgruber – hvis du altså har betænkeligheder, ved at skulle købe et hus med fladt tag.

Flade tage kan være grønne og bæredygtige tage

Med vore dages fokus på bæredygtighed og ansvarlighed inden for byggeriet, ser man, at de flade tage i stigende grad bruges til kreative og rekreerende aktiviteter, da de ofte kan anvendes på en miljøvenlig og bæredygtig måde f.eks. som grønne tage, man kan opholde sig på og derved få et ekstra uderum til familielivet.

Vi er en tømrer med fokus på bæredygtigt byggeri, og vi følger derfor denne spændende udvikling med flade tage nøje. Vi bifalder, at man tænker innovativ og med tanke på at kunne benytte husets femte væg til at opholde sig på.

Vi har erfaring med grønne tage, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om det praktiske, det holdbare og det prismæssige aspekt ved sådan et grønt, fladt tag.

En tømrer med høj service, kvalitet i særklasse og en fair pris

I det hele tager lægger vi stor vægt på, at du som kunde skal føle, at du får en god service, grundig rådgivning og en fair pris, når du vælger Egerbyg som din tømrer.

Vi vil kendes som en tømrer, der er til at få fat på OG til at stole på. Derfor tænker vi os altid ekstra godt om og sørger for at have alle oplysninger, inden vi giver dig en pris, der holder.