Drømmer du om facadeændringer?

Inden du kaster dig ud i store projekter, der involverer markante facadeændringer, er det en god ide at rådføre sig med en arkitekt, der er ekspert omkring boligens æstetik og stilmæssige udtryk.

Er du så langt i dit renoveringsprojekt, at du har færdige tegninger, er du velkommen til at sende os disse på mail sammen med billeder af projektet og en beskrivelse af projektet – så kommer vi hurtigt i gang med tilbudsprocessen.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Helt igennem en god erfaring. God forberedende drøftelse af projekt, med vejledning i forhold til udførelse og materialer. Overholdelse af tidsaftaler og professionelt udført arbejde. Er fuldt tilfreds med slutresultatet.

  - Jacob Marstrand - Brønshøj

 • Direkte kontakt med udførende håndværker ifb planlægning, nøgleadgang osv. fungerer perfekt.

  Intet negativt at sige om kvalitet og oprydning.

  - Marc - Kbh Ø

 • Jeg kan varmt anbefale Egerbyg. Alle er smilende, høflige, hjælpsomme og udfører deres arbejde med engagement og præcision.

  - Susan Krøse - Vallensbæk Strand

Nyd gavn af vores erfaring

Tag arkitekten med på råd ved facadeændringer

Arkitekten bidrager ikke kun med erfaring og viden omkring udseendet på din bolig, men sørger for at få udarbejdet relevante tegninger og kan desuden være behjælpelig med kontakten til myndigheder.

Når du giver dig i kast med en større renovering, er det vigtigt for husets gensalgs-værdi, at dokumentationen, nye tegninger og øvrige praktiske forhold er på plads og 100% i orden.

Hvilke muligheder har du for facadeændringer?

Som udgangspunkt er det vigtigt at holde fast i facadens funktion. Facaden er en vigtig del af husets klimaskærm og skal beskytte bedst muligt mod regn, sne sol og blæst.
Påtænker du at renovere facaden, er det i de fleste tilfælde værd at bibeholde den oprindelige facade og i stedet fx i mursten.
Ligegyldigt hvilken form for facade du vælger, er det en robust del af bygningen, der kun kræver begrænset vedligeholdelse – særligt, hvis du vælger en facaden af mursten eller beklædning i fibercement.

Facadeændringer kan betyde mere vedligeholdelse

Lidt anderledes forholder det sig med træværk og pudsede facader, der kræver mere vedligeholdelse.

Det er vigtigt at huske på, at to årlige tjek for småskader, bør være en del af den almindelige vedligeholdelse og din mulighed for at opdage mindre skader, som med tiden kan udvikle sig til alvorligere skader, der er dyre at udbedre.

Overholder du imidlertid denne, er det næsten ingen begrænsninger på, hvor længe din facade kan holde.

Er der særlige krav til facaden på dit hus?

Det er også en god ide at undersøge, om der gælder særlige vilkår eller bestemmelser for netop din bolig.
Nogle huse har særstatus fx som bevaringsværdige og i sådanne tilfælde er det begrænset, hvor meget du må ændre på facaden.