Få 5% rabat i de kolde måneder

Hvis du kan planlægge dit byggeprojekt, så det ligger i vores ”kolde måneder” kan du spare penge og få udført dine opgaver med rabat.

Desuden kan vi som regel sætte arbejdet i gang hurtigere og –  hvis du ønsker det – sætte flere mand på opgaven, så det færdiggøres hurtigere.
Vi kan altså tilbyde et serviceniveau, der er højere end det, du normalt kender fra Egerbyg.

De kolde måneder er slut-januar, februar, marts og april.

Send os en beskrivelse, billeder og tegninger med mål, så danner vi os et overblik over dine opgaver og kan give dig et overslag i en fart.

  Læs hvad vores kunder siger

 • Godt arbejde til tiden og prisen.

  Helt igennem en god erfaring. God forberedende drøftelse af projekt, med vejledning i forhold til udførelse og materialer. Overholdelse af tidsaftaler og professionelt udført arbejde. Er fuldt tilfreds med slutresultatet.

  - Jacob Marstrand

 • Frisk, fleksibel og fin betjening

  Simon fra Egerby udfoerte et flot mindre job I vort koekken (2 dage). Alt blev udfoert professionelt ofg fleksibelt og ikke mindst evnede Simon ogsaa at lytte til kundens oensker og sjove forslag. Godt udkomme til rimelig pris.

  - Jørgen Schlundt

 • Dygtige kompetenke folk der udfører et første klasses arbejde. Tidsplan overholdes. Løbende information i hele byggeperioden. Småting udbedres prompte.

  - Poul Erik

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Udnyt vinteren og få kontante fordele

De ældre boliger og renoveringen af disse, er vores hjerteblod, og den type opgaver vi er mest begejstrede for.
For os er det originale håndværk, de gedigne materialer og den særlige atmosfære i de ældre boliger noget helt unikt, men også tit noget, der kræver en kærlig hånd.
I langt de fleste tilfælde kan man renovere året rundt og det kommer naturligvis dig til gode, hvis du har mod på et nyt køkken i februar eller en skydedør til marts.

Faldefærdigt rummer muligheder

Vi er gode til at se mulighederne selv i det faldefærdige og kommer med gode forslag til, hvad der bedst betaler sig i den givne situation. Der er altid overraskelser i forbindelse med renovering – både af den gode og knapt så gode slags, men med vores erfaring er der sjældent noget, der kommer rigtigt bag på os og aldrig noget, vi ikke har fået løst til en pris, du kan overkomme.