Eternittag til den bedste kvalitet og pris

Egerbyg er et tømrerfirma, som har arbejdet meget med eternittage de senere år.
Derfor kan vil tilbyde dig en utrolig stor erfaring og viden på området, så vi kan give dig eternittag i høj kvalitet til en god pris.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Alle håndværkeres arbejde har bare passet helt gnidningsfrit sammen i forhold til hvem der skal gøre hvad og hvornår. Resultatet er bedre end vi drømte om!

  - Voss Thorbjørnsson - Herlev

 • Tak for godt udført arbejde med mit tag og undertag. God rådgivning fra start til slut, god håndværker der udførte arbejdet, og har efterladt et godt udført arbejde.

  - Søren Lundsgaard Jensen - Hvidovre

 • Meget stor tilfredshed i hele forløbet. Tidsplan overholdt. Flot arbejde udført professionelt.

  - Birgitte og Poul Erik Kristensen - Klampenborg

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Mangler du en tømrer til dit eternittag?

Har du brug for en tømrer, der er ekspert i eternittag, bør du se nærmere på tømrerfirmaet Egerbyg, der er kendt for sit bæredygtige håndværk i høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Efter nogle års forvirring omkring indholdet af asbest i fibercementen, som også kendes under eternit, vælger mange igen at bruge eternit i deres boliger.

Asbestfibrene er nu erstattet af cellulosefibre og eternit har genvundet sin popularitet takket være dets holdbarhed, lethed og ikke mindst den rimelige pris.

Eternittage fremstilles af bæredygtige materialer i Danmark

Tømrerfirmaet Egerbyg er en tømrer, som prioriterer det bæredygtige byggeri højt. Vi tager hensyn til bæredygtighed i vores materialevalg og anstrenger os for at finde det bedste til en fair pris.

Her er eternittag klart at foretrække, da det fremstilles af miljøvenlige materialer i Danmark, hvilket betyder en kort og miljøvenlig transporttid.
Hvis du overvejer eternittag som det næste tag til din bolig og i den forbindelse ønsker referencer fra tidligere opgaver, kan du se dig lidt om på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

Vi giver en god pris på arbejdet med dit eternittag

Udover at være et yderst slidstærkt materiale har et eternittag den fordel, at det er åndbart. Det betyder, at den fugt, som naturligt opstår i en beboelsesejendom – eller hvor der er aktivitet i det hele taget – kan slippe ud og dermed undgår man, at der uheldig dannelse af kondens, som i værste fald kan føre til fugt og skimmel.

Desuden er det vanskeligt for svampesporer at få fodfæste på fibercementens overflade, hvilket bidrager yderligere til materialets modstand overfor råd og svamp. Mange vælger desuden at bruge eternit som del af boligens klimaskærm – også her har vi som tømrerfirma en del erfaring.

Overvejer du at renovere eller bygge med eternit, er du velkommen til at indhente et tilbud med en pris, der holder.

Eternit i bedste kvalitet og til bedste pris

Siden 2007 har vi udført mange reparationer af eternittage, og du kan på siden her se nogle billeder fra vores afsluttede opgaver.

Eternittage findes i dag i mange forskellige udformninger og farver. Dertil kommer, at det er et byggemateriale, der har en vis lethed og en fair pris, uden at give køb på holdbarheden – eternittage er således yderst vejrbestandige og kræver meget lidt vedligeholdelse.