Miljørigtig eternitbeklædning

Når det er tid til at overveje en facadebeklædning til din bolig, kan din tømrer anbefale beklædning med eternit.
Eternit er et miljørigtigt produkt til en rimelig pris – og så er det næsten vedligeholdelsesfrit.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Egerbyg er efter min mening, det mest seriøse byggefirma jeg har haft kontakt med. De er punktlig og leverer til den aftalt tid.

  - Steen Høst-Madsen - Lyngby

 • Vi har brug egerbyg adskillige gange og er meget glade for dem

  - Thomas Thun - Rungsted

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Ny facade med eternit beklædning? – den klarer din tømrer

Når det er tid til at overveje en facadebeklædning til din bolig, kan din tømrer anbefale at vælge eternit. Dette er et bæredygtigt produkt til en rimelig pris og uden megen vedligehold

Facaden på din bolig bestemmer naturligvis udseendet af din bolig, men den vigtigste funktion er at beskytte husets ydervæg mod vind og vejr. Vælger du eternit beklædning som det yderste lag på huset, vælger du et materiale som ikke i sig selv er isolerende mod vindens susen.

Det betyder, at du skal have et vindtæt og isolerende lag under eternitpladerne, men det er heller ikke noget problem. Din tømrer har monteret masser af eternitbeklædning og i dag, hvor det er uden asbest, er det et godt og bæredygtigt materiale til en rimelig pris.

Eternit beklædning kaldes i dag fibercement

Eternit beklædning eller fibercement anvendes ofte i moderne byggerier, hvor det ofte sættes sammen med træ eller i nogle tilfælde mursten.

Din tømrer har hjulpet mange kunder med at opsætte plader eller brædder af fibercement. Med den form for eternit beklædning har du en facade, der ikke kræver megen vedligeholdelse og som er meget stærkt og holdbart. Dertil kommer, at det kan fås til en fornuftig pris.
Hvor eternit beklædning tidligere blev fremstillet med asbest, er det i dag cellulosefibre, der binder pladerne sammen og hærder dem, så de næsten er umulige at slå revner i – selv ved slag eller voldsomme temperaturpåvirkninger.

Skab spændende facader med eternit beklædning

En af årsagerne til, at eternit beklædning i dag er et meget brugt materiale, skal formodentlig findes i det faktum, at det kan leveres i mange forskellige udformninger og ikke mindst farver.

Det giver en stor frihed til dig, der skal bestemme facadens udseende. Dertil kommer, at den forhadte og farlige asbest ikke længere anvendes i fremstillingen af pladerne.

Desuden er de med til at sikre et godt indeklima, da de ikke angribes af svamp eller råd, som jo er et problem, der skal tages i betragtning i forbindelse med vores indeklima

Eternit beklædning og din tømrer er et godt makkerpar

Som nævnt tidligere, er eternit beklædning et af de materialer, som vi her hos din tømrer er begejstret for.

Det giver huset et industrielt og meget enkelt look og er godt for indeklimaet. Dertil kommer, at du kan få pladerne i mange forskellige farver og i flere skrukturer og udformninger – vi anbefaler dog, at du overvejer dine valg, da dit hus formodentlig en dag skal kunne sælges til en fornuftig pris.