Epoxy Gulv

Træk stregen, og se før/efter billede

18

Se vores galleri af Epoxy Gulv:

Invalid Displayed Gallery

Skal du have en ny dørkam? Så kontakt os ved at udfylde formularen og få et uforpligtende tilbud:

[contact-form-7 id=”3628″ title=”Gratis uforpligtende tilbud_copy”]

Epoxygulve er slidstærke og hygiejniske

Få et epoxygulv i køkkenet og nyd godt af en rengøringsvenlig og yderst holdbar gulvbelægning. Din tømrer i Hvidovre fortæller dig hvordan og giver dig en fordelagtig pris

Slidstærkt og hygiejnisk. Så kort kan det siges, når fordelene ved et epoxygulv skal frem. Tømrerfirmaet Egerbyg har gennem årene arbejdet med epoxygulve i industrien og i virksomheder, og de senere år har epoxygulvene vundet indpas i private boliger, da det er fugefri og meget rengøringsvenlige gulve, der tilmed er yderst holdbare og som kan anskaffes til en meget favorabel pris.

Epoxygulv med dit særpræg til en fordelagtig pris

Dertil kommer, at epoxygulve leveres i et utal af forskellige farver og med grafiske mønstre eller andre skræddersyede effekter, så du har virkelig mulighed for at designe et personligt præget gulv helt efter eget hoved og til en god pris. Som professionel tømrer, har vi været med til at lave epoxygulve i enkle og lyse farver, som giver en fuldendt æstetisk oplevelse i fx et showroom eller andre industrihaller. Det er netop i disse miljøer, at man i mange år har været tilhænger af epoxyens fugefri og hygiejniske egenskaber, der gør det nemt at anvende forskellige rengøringsmaskiner og opnå et fint resultat.

Epoxygulve giver et råt udtryk i boligindretningen

Udover at fremstå som en meget enkel og skandinavisk gulvbelægning, som du kan få i et utal af farver, vælger mange familier epoxygulve som et alternativ til fliserne i badeværelset eller klinkerne i køkken eller bryggers.
Hvis du har spørgsmål omkring detaljerne ved et epoxygulv, så giv tømrerfirmaet Egerbyg et ring, så kan vi sammen drøfte detaljer som udseende, epoxytype og pris.
Mange af vores private kunder er faldet for epoxygulvets slid- og slagstærke overflade samt det faktum at gulvet er uden fuger og dermed et meget hygiejnisk alternativ. Desuden passer gulvbelægningen ind i mange mere moderne hjem, der har en lidt rå New Yorker indretning.

Tømrerfirmaet Egerbyg er skrappe til epoxygulve til en god pris

Siden 2007 har vi drevet tømrervirksomhed og løst en lang række opgaver inden for gulvbelægning. Epoxygulvene har virkelig vundet indpas også i private hjem gennem de senere år, så vi har stor erfaring på området og kan hjælpe dig lige fra den første rådgivning til et færdiglagt, fugefrit og skinnende rent gulv til en fair pris.
Vi tilstræber at være et moderne tømrerfirma, der har et højt serviceniveau med god kommunikation og hurtig sagsgang uden at give køb på vores kvalitetshåndværk til en rigtig pris.