Entreprenør Sjælland

Er du på udkig efter en dygtig og troværdig entreprenør på Sjælland, så kan du med fordel indgå i et samarbejde med Egerbyg A/S. Egerbyg er kendt som en af Danmarks bedste og mest pålidelige entreprenører, som servicerer kunder i København såvel som på resten af Sjælland og Møn.

Egerbygs kompetencer ligger især indenfor tømrerbranchen, men kan også hjælpe med projekter, hvor du skal have muret, snedkereret eller have udført VVS- eller elektriker-relaterede opgaver. Tag i denne forbindelse kontakt til Egerbyg og hør, hvad de kan gøre for dig.

Egerbyg kommer gerne ud til kunden, skal du have udført tømrerarbejde af et kompetent håndværkerfirma i eksempelvis Albertslund eller Ishøj, eller mangler du tømrer i Ballerup – Så tag kontakt til Egerbyg og vær’ i trygge håndværkerhænder!

Fokus på kunden, de ansatte og miljøet

Egerbyg er en entreprenør på Sjælland, som er kendt for at sætte kundens tilfredshed over alt andet. Dette forsøger Egerbyg blandt andet at opnå ved kun at benytte sig af kompetente og veluddannede tømrere og ved løbende af foretage kvalitetstjek af det udførte arbejde. Derudover inddrager Egerbyg kunden så meget som muligt i byggeprocessen, så at Egerbyg sikrer, at slutproduktet bliver, som kunden ønsker det.

I tillæg til sit stærke kundefokus, så er Egerbyg en entreprenør på Sjælland, som har et stort fokus på sine ansatte og miljøet. Egerbyg forsøger i denne forbindelse altid at give deres ansatte interessante og spændende arbejdsopgaver og et sikkert arbejdsmiljø. Derudover bestræber Egerbyg sig også på kun at bruge miljøvenlige materialer og at begrænse ressourcespild så meget som muligt.

Mindre entreprenøropgaver

Egerbyg er kendt som en entreprenør på Sjælland med kompetencer indenfor en lang række forskellige felter. Dette gælder uanset, om du har brug for hjælp til små eller til de lidt større projekter.

Blandt de mindre projekter, som denne dygtige og pålidelige entreprenør på Sjælland kan hjælpe dig med, kan for eksempel nævnes: Døre, vinduer, loft, gulv, køkken, kvist og meget mere. Intet er for småt for Egerbyg, og kvaliteten af det udførte arbejde vil altid være høj, uanset hvilket projekt du har bestilt denne entreprenør til at hjælpe dig med.

Store entreprenøropgaver

I tillæg til de små tømreropgaver, så er Egerbyg en entreprenør på Sjælland, som også kan hjælpe dig med at få udført alle dine større byggeprojekter. Dette gælder uanset, om du skal have lagt et nyt tag, lavet nye vægge eller sågar have isoleret dit hus.

Derudover kan Egerbyg også være behjælpelig med bygning af carporte, terrasser og diverse tilbygninger. Slutteligt har Egerbyg også specielle kompetencer indenfor restaurering af bindingsværkshuse og lignende gamle bygninger.

For mere information omkring denne professionelle og kundeorienterede entreprenør på Sjælland så tag kontakt via telefon, email eller fremmøde på Egerbygs kontor i Valby.

Se alle byer vi udfører entreprenørprojekter i her.