El-arbejde med Egerbyg

Som hovedentreprenør arbejder vi med en fast samarbejdspartner indenfor el.
Vi udfører reparationer og installationer af store og små elektriske anlæg samt udskiftning af ledninger og kontakter i ældre boliger.
Vælger du at indgå samarbejde med Egerbyg, kan du nøjes med en enkelt kontaktperson, der styrer byggesagen og fungerer som din personlige byggerådgiver.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • I udførelsesfasen blev jeg mødt af nogle proffesionelle håndværkere (tømrer, murer, elektriker, gulvmand, og maler), der alle har øje for detaljer, har en god og ligeværdig dialog, er kompetente og troværdige. Jeg vil helt klart anbefale Egerbyg.

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

 • Super god kundepleje, de leverer et flot resultat og alt er meget planlagt med de forskellige håndværkere, så der ikke går dage til spilde. Kan varmt anbefale Egerbyg, der er styr på det hele.

  - Dennis Nielsen - Brøndby

 • Mange tak for et rigtigt godt stykke arbejde, vi er meget tilfredse. Tak for god oprydning og service vi vil varmt anbefale jer til andre der skal bruge håndværkere.

  - Mia Lorentzen - Holbæk

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

En elektriker, der passer på dine installationer

Hvis du ønsker at have en samlet entreprenør på dit byggeprojekt, så skal du ikke lede længere. Egerbyg kan tilbyde både elektriker, maler og murer og selvfølgelig tømrer.

Der er altså ingen grund til at finde flere forskellige håndværkere, når du har din tømrer ved hånden.

Vi har nemlig et samarbejde med langt de fleste andre faggrupper og det gælder naturligvis også for elektrikere, der hjælper dig med at lave nye installationer og udføre el-tjek. Opgaver du ligeså godt kan få ordnet, hvis vi som tømrer er i gang med at renovere din bolig eller din virksomhed.

Det gør det meget nemmere for dig, at du kan nøjes med at have kontakt til én håndværker fremfor at skulle kommunikere med flere faggrupper – og så får du et fælles tilbud med en samlet pris.

Din tømrer og din elektriker leverer høj service til en fin pris

Lige fra begyndelsen har din tømrer haft en målsætning om at levere en god service til en fin pris. Det betyder, at vi er til at få fat i, når du kontakter os i hverdagen.

Vi har altid folk ved telefonen og vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage, når du kontakter os.

Din elektriker sørger for lys i lampen

Med dygtige og erfarne elektrikere som samarbejdspartnere, kan din tømrer love dig, at der ikke er nogen grund til at lede efter en anden elektriker, for at løse de opgaver, der måtte være – du kan med andre ord lige så godt bruge vores superkvalificerede makker inden for el-området.

Det er ofte i ældre boliger, hvor vi renoverer, at elektrikeren kommer ind i billedet for at tjekke, at ældre installationer er forsvarlige og lovlige i henhold til vore dages krav.

Elektrikeren skal i mange tilfælde skifte installationer, så de bliver mere tidssvarende og i mange tilfælde kan de nye installationer være energibesparende og dermed være med til at få reduceret udgifterne til energi, så du får mere strøm til en lavere pris.

Din tømrer er også elektriker

Når hele hjemmet er ”ramt” af håndværkere, er det selvfølgelig rart at få de vigtigste opgaver overstået i samme ombæring.
Det er netop det, der er nemt, når du vælger at gøre forretninger med din tømrer, for vi har gennem alle årene i byggebranchen fået samlet et netværk af en række dygtige kolleger inden for de øvrige faggrupper. Således kan vi hjælpe dig med en murer, maler og elektriker, der alle leverer godt håndværk til en attraktiv pris.

Det ved vi, for vi har valgt vores partnere med omhu og er sikre på, at du ikke vil blive skuffet.

Du kan se resten af vores entrepriser her.