Douglas gulve er noget særligt

Som tømrer er det at lægge et Douglas gulv noget helt særligt.
Vi er så heldige at have haft fornøjelsen en del gange, siden vi startede tømrerfirmaet Egerbyg.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Virksomheden udførte det aftalte arbejde meget meget tilfredsstillende og slutresultat blev bedre end de forventninger jeg havde.

  - Benjamin F - København K

 • Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med, at vi skulle renovere vores hus. En renovering med mange forskellige opgaver og små detaljer - blandt andet nye gulve i hele stueetagen.

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Douglas gulv er ren natur til dig

Den høje majestætiske Douglas gran, giver dig en unik naturoplevelse lige midt i dine stuer. Tømrerfirmaet Egerbyg har haft fornøjelsen af at arbejde med Douglas gulve siden 2007.

Det er ikke alle i tømrerbranchen forundt at lægge Douglas gulve og dermed arbejde med den helt fantastiske trækvalitet, denne type gulv består af.

Lyst, venligt og med en helt egen åretegning og struktur, virker et Douglas gulv som om du inviterer selve naturen ind i dit hjem.

Douglas gulve er bæredygtige gulve

Meget af den tømmer, der anvendes til Douglas gulve, kommer fra de store Schwarzwald skove i Sydtyskland, hvor generationer af skovarbejdere, har arbejdet med intelligent skovbrug gennem de sidste hundrede år.

Deres pleje og skovning af disse kæmpe træer har alle dage være bæredygtige og netop det bæredygtige aspekt, holder vi meget af hos Egerbyg.

Det er medvirkende til at passe på skoven og der fældes altid et enkelt træ ad gangen, som nøje udvælges. Når et af de majestætiske træer er faldet så nænsomt som muligt plantes naturligvis et nyt, der så kan vokse op i lyset.

Åretegninger og lange planker gør Douglas gulve særlige

Det, der kendetegner et Douglas gulv, er de lange brede planker med flotte træstrukturer og den lyse farve, med den særlige varme glød.

Som tømrer er det at lægge et Douglas gulv noget helt særligt og vi er så heldige at have haft fornøjelsen nogle gange siden vi startede tømrerfirmaet Egerbyg i 2007.

Det er som regel ikke så meget et spørgsmål om pris, når vores kunder vælger netop sådan et gulv, men mere et spørgsmål om kærlighed til naturens materialer og den æstetik, der følger med og giver hele rummet et helt særligt præg.

Må du bare eje et Douglas gulv for enhver pris?

Som tømrervirksomhed med en stor, stor kærlighed til træ forstår vi dig kun alt for godt.

Derfor er vi dit første stop, hvis dine tanker bliver ved med at kredse om et gulv af disse prægtige træer. Vi har viden og erfaring samt gode kontakter til de bedste leverandører, så du kan få dit Douglas gulv til en pris, der er som den nu skal være.

Vi hjælper dig desuden med råd og vejledning omkring pleje og vedligeholdelse af dit nye gulv, så du kan starte med at passe på det, på korrekt maner.

Kontakt os, hvis du ønsker at drøfte, hvordan dit Douglas gulv bliver en realitet og få samtidig en pris på opgaven.