Udskiftning af dørtrin

Har du et dørtrin, der trænger til udskiftning, klarer Egerbyg hurtigt den sag
Vi udfører arbejdet på forbrugt tid og materialer, så udfyld nedenstående formular allerede i dag – vi vender tilbage med tid og sted i morgen.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Vi har fået renoveret træværk på vores indgangsparti. Dennis har udført super håndværk, været virkelig behagelig at omgås samt overholdt alle aftaler. Vi ringer igen, når vi får brug for en dygtig håndværker fra et sobert firma.

  - Pia Fersbye, Hvidovre

 • Jeg kan varmt anbefale Egerbyg. Alle er smilende, høflige, hjælpsomme og udfører deres arbejde med engagement og præcision.

  - Susan Krøse, Vallensbæk Strand

 • Fik lavet en aftale med Egerbyg med kort varsel.
  Tømeren kom som aftalt til tiden og var super engageret.
  Fint arbejde til en OK pris

  - Thomas Rasmussen

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Dørtrinnet er udsat for stort slid

Dørtrin er ofte fremstillet i egetræ, der gør dem slidstærke og modstandsdygtige. På trods af det hårde træ, anbefaler vi, at du en gang om året sliber dørtrinnene i din bolig let og efterbehandler med en gang olie. På den måde er du med til at forlænge levetiden på dørtrinnet og bevare træets organiske glød og farve.

Dørtrin har flere funktioner i boligen.

Først og fremmest skaber de en pæn overgang mellem rummene i din bolig og udligner eventuelle højdeforskelle. Desuden modvirker de træk under døren og har således en isolerende effekt.

Udendørs dørtrin

Ved udendørs dørtrin er der risiko for råd, hvis der kommer for meget vand til dørtrinnet. Vand som kan trænge ind under trinnet og medføre ødelæggelser i form af råd og svamp.

Dette kan undgås ved at vedligeholde dørtrinnet og desuden sikre, at bundstykket er tilstrækkeligt hævet over underlaget, så man ikke risikerer, at dørtrinnet bliver gennemvådt ved voldsom regn eller tøbrud.