Nye dørkarme til din gamle dør?

Mangler dine originale døre nye karme?
For mange af vores kunder har vi monteret en nye dørkarme, så de originale døre fortsat har kunnet bruges –
en bæredygtig løsning, som vi er varme fortalere for

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Meget tilfreds med mit udførte arbejde af Arne, tømrer fra Egerbyg. Skulle have skiftet en dørkarm ved hoveddør. Punktlighed, imødekommenhed, professionalisme.

  - Abiertas - Kbh N

 • Super godt arbejde - god service.

  - Helge Kvam - København N

 • En mindre opgave og alligevel en meget professionel behandling.

  - Lars Brink - Søborg

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Præcision er det vigtigste ved opsætning af dørkarme

Montering af en ny dørkarm er princippet ikke den vanskeligste opgave at kaste sig ud i som gør-det-selv projekt.

Dit vigtigste værktøj i den kontekst er vaterpasset, da præcision og korrekte mål er en forudsætning for et vellykket slutresultat og en dør, der bare glider op og i uden at hænge, binde eller springe op i tide og utide.

Når man går i gang med at lave en dørkarm, skal man ud over præcision være opmærksom på væggens tykkelse der helst skal svare til dørkarmens dybde.

En tømrer med forstand på dørkarme

Siden 2007 har din tømrer hjulpet mange kunder med tilpasning af originale eller fremstilling af nye dørkarme til din bolig. En dørkarm består reelt set af to sidestykker, et topstykke og et bundstykke.

I de fleste tilfælde fremstiller vi dørkarmen af fyrretræ for at holde pris og kvalitet på et fornuftigt niveau. Denne trætype er imidlertid ikke hård nok til at kunne bruges som bundstykke og modstå det markante slid, der forekommer på denne del.
Ofte anvender vi eg eller mahogni, men – hvis du ønsker det – bruger vi også fyr. Det er i disse tilfælde muligt at hærde overfladen og gøre den mere slidstærk ved at montere en metalskinne.

En tømrer med fokus på det gode håndværk

Når du vælger Egerbyg som din tømrer, vælger du et tømrerfirma med fokus på kvalitet, service og gode kundeoplevelser.
Vi vil f.eks. altid arbejde på at give dig svar på din henvendelse senest næstkommende hverdag og ønsker du et konkret bud på en opgave, vil vi give dig svar inden for få dage – hvad enten det gælder en ny dørkarm eller en renovering af dit sommerhus.