Få fikset din dør efter indbrud

Hvis du har været udsat for indbrud, hjælper vi dig med at udbedre skaderne på dør, indfatning og karm.Send os allerede i dag en mail med billeder af den ødelagte dør.
Vi vender tilbage i morgen, så du hurtigt kan få ordnet skaderne og atter føle dig tryg.

 
Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Har fået køkkendør sat op og alt virker som det skal. Det var nemt at få kontakt og de kom hurtigt og udførte arbejdet. Der var pænt ryddet op og døren virker perfekt. Kan anbefales.

  - Johan Thestrup-Bjørn - Rødovre

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Egerbyg A/S. Efter at have restaureret hus gennem en årrække og have udskiftet den ene håndværker efter den anden, fordi arbejdet aldrig blev færdigt, priserne ikke holder, eller de ikke har ryddet op efter sig.

  - Anders Caspersen - Vanløse

 • Super tjekket Kan varmt anbefale dette firma.

  - Jens Christian Abildtrup - København

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hurtig reparation af dør efter indbrud

Vi har stor erfaring fra lignende sager og udfører reparationerne hurtigt. Vi ved altså, hvor vigtigt det er, at der hurtigt bliver taget hånd om skaderne, så du igen kan føle dig i sikkerhed i din bolig.
Mange gange kan man overhovedet ikke se, at vi har været i gang med at reparere en ødelagt dør, indfatning eller karm, og dermed undgår du konstant at blive mindet om, at der har været tyve i din bolig.

Ny dør efter indbrud

I nogle tilfælde kan døren være beskadiget i en sådan grad, at det ikke kan betale sig at reparere den. Alternativt kan den slet ikke repareres på grund af skadens omfang.

Hvis der er tilfældet kommer en ny dør på tale og her kan du vælge mellem døre i flere prisklasser.

Da det som oftest handler om en hoveddør, kan du vælge mellem en massiv og solid udgave i fx eg eller mahogni eller en billigere model i malet mdf-plade.

Vi ville vælge en massiv dør efter indbrud

Hos os her hos Egerbyg er det slet ingen tvivl om, hvilken dør, vi foretrækker. Da vi er en virksomhed, der går ind for bæredygtigt byggeri og ansvarligt ressourceforbrug, vil vi til enhver tid tage en robust og solid dør i massiv udgave, da du her får en dør, der holder mange år med den korrekte vedligeholdelse.

En dør i en ordentlig kvalitet er også med til, at du føler dig mere sikker i dit hjem.

Desuden skal du heller ikke til at købe en ny dør efter ganske få år, som det kan være tilfældet med billigere døre i en ringere kvalitet.