Dobbelt op på plads med dobbelt kvist

Vælger du en dobbelt kvist får du dobbelt så mange kvadratmeter at gøre godt med på din førstesal.

En kvist giver bedre udnyttelse af tagetagen med skråvægge – og så er det ofte billigere at inddrage tagetagen end at bygge til, når du mangler er på jagt efter flere kvadratmeter.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Kvaliteten er meget høj på det udførte arbejde og finishen er meget høj, og oprydningen var upåklagelig.
  Jeg kan varmt anbefale Egerbyg
  Super firma

  - Lasse Tørnkvist - Vallensbæk

 • Godt arbejde til tiden og prisen

  - Jacob Marstrand

 • Jeg vil helt klart anbefale Egerbyg. Min oplevelse har været positiv igennem hele forløbet og resultatet lever op til mine forventninger.

  - Tine Nielsen

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

En dobbelt kvist er en god og fornuftig løsning

Hvis du overvejer at flytte til en bolig med et større boligareal, er det tit fornuftigt at overveje, hvilke andre muligheder, der kan give dig og familien mere plads at boltre jer på. For dig der bor i et hus med en uudnyttet tagetage, er det et oplagt sted at starte. Det er som regel billigere at udvide boligarealet i højden fremfor at vælge tilbygningen, og tænker du på at inddrage tagetagen, er kviste med maksimal gulvplads og god rumhøjde værd at kigge nærmere på.

Mere lys med en dobbelt kvist

Er du nået frem til, at en inddragelse af tagetagen er den ideelle løsning for dig, er det ikke kun et spørgsmål om større areal, der tæller på plussiden for en dobbelt kvist. Det samme gælder naturligivs lysindfaldet, som du får dobbelt så meget af med en kvist x 2.

En ny dobbelt kvist kræver tilladelse

Når du har besluttet dig for at udvide arealet på din eksisterende bolig, er det en god ide at tage en arkitekt med på råd. Der kan være ideer, du ikke selv har overvejet og samtidig udformer arkitekten relevante tegninger over projektet. De fleste arkitekter er desuden gode rådgivere, som kan hjælpe dig med at få de godkendelser, der skal bruges i forbindelse med din byggesag.

Få Egerbygs hjælp til en dobbelt kvist

Går du med planer om at give dig selv og familien mere plads ved at inddrage tagetagen, er du velkommen til at kontakte din tømrer hos Egerbyg for at få et tilbud på opgaven.

Du kan sende os en mail med billeder, beskrivelser og tegninger, så kan vi på baggrund af dette udregne et tilbud til dig – du er selvfølgelig også meget velkommen til at give os et ring, så vi kan få startet dialogen.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.