Tætningslister fra Dafa Q-lon

Hvis du udskifter tætningslisterne i døre og vinduer med nye elastiske lister i korrekt størrelse, sparer du på udgifterne til opvarmning og oplever samtidig større komfort og mindre kuldenedfald i din bolig.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Kan på det varmeste anbefale Egerbyg. Veludført håndværk til tiden - og med god service.

  - Anne P

 • Professionelt og med øje for detaljer.

  Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas Hansen

 • Årets håndværker - en fortjent titel.

  Tillidsvækkende og tålmodig tilbudsgivning, veludført arbejde og pæn oprydning.

  - Ulla Barfod

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Dafa Q-lon tætningslister modvirker kuldegener

I dit hjem finder du en del forskellige byggematerialer, der helt enkelt arbejder forskelligt og påvirkes på forskellige måde af fx kulde og varme. Når disse materialer mødes ved et vindue eller en dør, som det er tilfældet mellem fx karm og glasramme, er der risiko for, at der opstår skævheder.
Skævhederne kan medføre små mikroskopiske sprækker, der ikke ses, men som du kan mærke, hvis du sidder foran vinduet.

En intakt og elastisk tætningsliste med optimal tilbagespringsevne modvirker gener med kulde og træk ved døre og vinduer.

Læs mere om Dafa Q-lon tætningslister

Test om dine vinduer trænger til nye Dafa Q-lon tætningslister

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine tætningslister trænger til en udskiftning, er der et par små tests, du kan afprøve i privaten.
Tænd evt. en lighter foran et vindue i boligen og observer, hvordan flammen bevæger sig. Alternativt kan du med en fugtig hånd ved vinduet tydeligt mærke, om der er problemer med træk og kulde.

Endelig kan du forsøge at stikke et stykke papir ind mellem karm og fals og lukke vinduet efterfølgende. Kan du trække papiret ud, selvom vinduet er lukket, bør du snarest besøge et byggemarked og investere i nye tætningslister.

Sådan finder du tætningslister i korrekt størrelse

Konstaterer du, at dine tætningslister er modne til udskiftning, kan du bruge en klump modellervoks til at tjekke størrelsen på dine nye Dafa Q-lon tætningslister.
Det er en god ide at tjekke hvert enkelt vindue, da der kan være store variationer, selvom vinduerne er ens og har samme alder.

Montering af tætningslister

Ønsker du hjælp til at få monteret dine nye tætningslister fra Dafa Q-lon, er du velkommen til at kontakte Egerbyg for assistance.

Send os eventuelt en mail med billeder og mål på de aktuelle vinduer og døre, så vender vi hurtigt tilbage med en pris på opgaven.