Hvilken carport skal din tømrer bygge til dig?

Der er mange forskellige carporte, du kan vælge i mellem. Nogle af dem købes nærmest som samlesæt, men du skal alligevel have styr på tingene og her kan din tømrer hjælpe dig.
En carport kan være mere eller mindre lukket og være bygget sammen med huset. Den kan være i trykimprægneret eller ædeltræ og der kan – som det ofte er tilfældet – være et redskabsskur i forbindelse med den.

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Ny carport? – lad din tømrer komme med en god pris

Der er næsten ingen grænser for, hvilen træsort du kan vælge til din carport, men nogle er dog mere velegnede end andre.

Det er altid en god ide at vælge en træsort, der matcher husets arkitektoniske stil, så carporten kommer til at være en naturlig del af huset og ikke et malplaceret skur, der blot fylder op på din grund.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvad du skal vælge og til hvilken pris, så tag din tømrer med på råd, når du skal bygge carport.

Vi hjælper dig med at bygge carport til den rigtige pris

Siden 2007 har tømrerfirmaet Egerbyg drevet tømrerforretning, og vi har i den forbindelse bygget mange carporte.

Når du planlægger at investere i en carport, skal du overveje, hvilken pris du vil betale for den, og hvilken kvalitet du ønsker.

Disse to elementer hænger som oftest sammen, og hvis du har brug for lidt sparring omkring dette, så er din tømrer klar med tips og tricks, der kan gøre valget lidt nemmere og mere overskueligt – du skal blot kontakte os via telefon eller mail, så finder vi også en løsning til dig.

Bæredygtigt tømmer til din carport

Bæredygtighed og ansvarlighed har ligget os på sinde siden begyndelsen i 2007.

Det betyder, at vi bruger mange ressourcer på at finde så bæredygtige materialer som muligt samtidig med, at det skal være til en pris, som almindelige mennesker er i stand til at betale.

Heldigvis findes de bæredygtige byggeløsninger indenfor alle aspekter af vores branche, så når du skal have bygget din carport, er det bestemt muligt at tage hensyn til miljø, arkitektur og medarbejdertrivsel uden at skulle betale en himmelhøj pris.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.