De fleste foretrækker en vedligeholdelsesfri carport

I praksis betyder det, at du skal vælge brædder i træplastik, hardieplank eller en hårdfør og ædel træsort, der tåler det danske klima.
Endelig er der også muligheden for at få en carport i glas og stål, der heller ikke kræver, at du svinger malerpenslen ind i mellem. Dog skal du være opmærksom på, at der er en klar sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • God og venlig kommunikation ved afgivelse af tilbud og ved afslutning af opgaven. Dygtigt udført stykke arbejde af vores to håndværkere. Venlige, behagelige og meget engageret i vores projekt.

  - Jesper Hansen - Snekkersten

 • Virksomheden udførte det aftalte arbejde meget meget tilfredsstillende og slutresultat blev bedre end de forventninger jeg havde.

  - Benjamin F - København K

 • Det er en flot carport, I har bygget. Stor ros til Søren Groth og hans hjælpere.

  - Ilse Engstrøm - Karlslunde

Nyd gavn af vores erfaring

Hvordan skal min carport placeres?

Hvor tæt må jeg bygge på skellet? Hvor høj må carporten være? Må jeg sætte et vindue i min carport?

Kontakt din tømrer og få svar på alle disse – og mange andre spørgsmål. Desuden ligger vi inde masser af viden og inspiration til, hvordan du får den bedste løsning, når du overvejer at give bilen tørvejr med en ny carport.

Med din tømrer ved hånden skal du ikke selv kende reglerne

Egerbyg er din tømrer og har været det siden 2007. I den forbindelse har vi hjulpet mange af vores kunder med at bygge carporte, som på bedste vis har honoreret de opstillede krav. Det betyder også, at vi har godt styr på, hvilke faldgruber, du skal være opmærksom på, når du overvejer at bygge nyt til din bil(er) på matriklen.

Selvom der er lempet en del på de regler, der fremgår af bygningsreglementet er det en god ide at tage en snak med din tømrer inden du for alvor går i gang med byggeriet.

Din tømrer bygger en carport til dine behov

Går du med tanker om en ny carport, skal du først og fremmest spørge dig selv om, hvad der skal være plads til under overdækningen. Er det en enkelt bil eller to? Skal der være plads til et tørrestativ og familiens cykler også?

Kunne det være praktisk med et redskabskur integreret i carporten? Eller hvad med et godt gammeldags viktualierum?

Desuden skal du gøre dig tanker om kvalitet og pris. Valget af træsort afspejles som regel i pris. Jo hårdere en træsort, desto mindre vedligehold er der forbundet med etableringen.

Brug for sparring – tag en snak med din tømrer om carporten

Hos Egerbyg er din tømrer altid parat til at hjælpe dig med at foretage de rigtige valg. Vi rådgiver dig gerne, hvis du har spørgsmål omkring opførelsen af din nye carport.

Du skal blot kontakte os for en snak, så kan du allerede i morgen være blevet meget klogere.