En carport i ædeltræ?

Når du ønsker at investere i en carport, kan du give den et mere eksklusivt look ved at vælge ædeltræ fremfor trykimprægneret træ. Det er også bedre for miljøet og fås til en fair pris.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Særdeles professionel og pålidelig virksomhed.

  - Peter Kofoed - Hvidovrevej

 • Jeg har benyttet mig af firmaet flere gange og har altid fået topkvalitet og fantastisk service. specielt har jeg fået uvurderlig rådgivning og information løbende i processen.

  - Kirsten holmboe - vanløse

 • Meget stor tilfredshed i hele forløbet. Tidsplan overholdt. Flot arbejde udført professionelt. Høflige og imødekommende håndværkere. Meget fin orden på og omkring byggepladsen.

  - Birgitte og Poul Erik Kristensen - Klampenborg

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

En carport i ædeltræ? Spørg din tømrer om pris

Når du ønsker at investere i en carport, kan du give den et mere eksklusivt look ved at vælge ædeltræ fremfor trykimprægneret træ. Det er også bedre for miljøet og fås til en fair pris.

Det er ikke mange år siden, at vi næsten altid byggede carporte i trykimprægneret træ fremfor ædeltræ eller ligefrem en carport, der blev muret op.

I dag vælger folk oftere de ædle træsorter, når de skal bygge, og det tilfører ofte huset et eksklusivt look, når man blot vælger en udformning, der klæder husets og omgivelsernes arkitektur.

Inden du bygger carport i ædeltræ

En carport er som hovedregel åben med overdækket konstruktion, med plads til 1 bil – men den helt lukkede version med plads til 2 biler, er ikke længere så ualmindelig. Med andre ord er der nogle overvejelser, du skal i gennem inden første spadestik.

Hvor stor skal din carport være? Skal den være i ædeltræ? Med eller uden port?

Disse spørgsmål gælder udelukkende dine egne behov og dine krav til pris, funktionalitet samt udseende.
Med i betragtningerne er der imidlertid også en række myndighedskrav og regulativer, der f.eks. omhandler, hvor tæt du må bygge på skellet eller om du skal anmelde dit byggeri til kommunen.

Din tømrer kender bygningsregulativet – også for carporte

Det betyder, at vi et langt stykke hen ad vejen kan rådgive dig i sådanne forhold. Alternativt kan vi hjælpe dig med at finde frem til, hvor du skal rette henvendelse for at blive hurtigere klog.

De fleste carporte er konstrueret med et tag, der hviler på nogle træstolper, men der findes også konstruktioner hvor stål- eller alustolper udgør de bærende elementer. Du kan selv vælge efter din smag, og hvis du vælger en carport i ædeltræ, får du med garanti et flot hjem til din bil, selvom din pris kan blive lidt højere.
Hvis du har brug for et nyt eller større redskabsrum, er der mange, der vælger at bygge dette sammen med carporten.

Et tømrerfirma med holdning til miljø, materialer og pris

Egerbyg er et tømrerfirma, som siden starten har lagt vægt på at bygge så bæredygtigt som muligt uden at prisen tager et kæmpehop.

Derfor bruger vi meget tid på at finde frem til materialer, der er fremstillet uden at lade miljø eller medarbejdere lide overlast – sådan foretrækker vi at drive vores forretning, og sådan håber vi også, at du tænker.

Det giver måske en lidt højere pris, men hvilken pris kommer vi og vores efterkommere ikke til at betale, hvis vi ikke tager ansvar – også når det gælder byggeriet af din carport i ædeltræ.