Tilbudsgivning og byggestyring

Hos Egerbyg har vi faste arbejdsgange lige fra du henvender dig første gang, til vi afleverer det færdige projekt og fakturerer.

Den første kontakt/beregning af tilbud

Når du henvender dig til Egerbyg kommer du i første omgang i kontakt med Anders, som er partner og beregner i Egerbyg.
Med stor erfaring i tilbudsgivning og prisberegning, tager Anders den første dialog med henblik på at få indkredset projektets omfang og udarbejde et tilbud baseret på det materiale, du sender.
Er der brug for en besigtigelse i forbindelse med tilbudsgivning, kommer en af vores faste besigtigelsesfolk forbi dig og udarbejder en beskrivelse, så vores beregner har de bedste forudsætninger for at give så præcis en pris som muligt.

Du er naturligvis altid velkommen til kontakte Anders, hvis du har spørgsmål i forhold til tilbuddet.

Læs hvordan du får så præcist et tilbud som muligt

Besigtigelse

Er der brug for en besigtigelse af dit projekt, har to af vores medarbejdere – Arne og Klaus – specialiseret sig i at besigtige på vegne af Anders.
Efter besigtigelsen udarbejdes en beskrivelse til brug i tilbudsgivningen.

Læs mere om besigtigelser her

Vores tilknyttede medarbejder udfører byggestyring

Når du skriftligt har godkendt vores tilbud, planlægger vi arbejdets udførelse.
Vi sætter altid den bedst egnede mand på opgaven. Vores medarbejdere har forskellige spidskompetencer, og de er alle uddannede til at varetage den daglige byggestyring af dit byggeprojekt.
Ved opstarten vil du få en fast mand tilknyttet byggeriet fra start til slut. Den faste medarbejder sørger for den daglige byggestyring, koordinering, kommunikation og kvalitetssikring.

Når vores medarbejder står for byggestyringen, er det en gratis løsning, som i langt de fleste tilfælde er den ideelle løsning.

Læs hvordan du får en smidig byggeproces

Overordnet byggeledelse

Den overordnede planlægning og byggeledelse varetages af partner og planlægger Jørgen.
Anders følger ligeledes de forskellige byggesager tæt; dels gennem den byggestyrende medarbejder, dels gennem den overordnede byggeledelse.

Vores byggeleder udfører byggestyring

Ved store byggesager tilbyder vi udvidet byggeledelse mod et tillæg på 10% af den samlede entreprisesum.
Denne udvidede form udføres af vores byggeleder Jørgen og indebærer bl.a. besigtigelse samt afholdelse af ugentlige byggemøder med efterfølgende referater.