Er du på udkig efter en buet dør?

Når din buede dør skal udskiftes, kan det være lidt af opgave at finde frem til en ny, der passer.
Måske skal du i stedet renovere den gamle eller kigge efter en genbrugs-dør.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Egerbyg udskiftede glaspartier inkl. vinduer, døre og skydedøre iht. arkitekttegninger og vores krakilske ønsker om at bevare husets arkitektoniske udtryk til trods for den udørte modernisering.

  - Michel Honoré - Holte

 • Hurtigt og godt udført. Godt forklaret før udførelse. Åbenhed omkring priser og tilbuddet.

  - Marie Gertz Schlundt - Frederiksberg

 • Super god kundepleje, de leverer et flot resultat og alt er meget planlagt med de forskellige håndværkere, så der ikke går dage til spilde.

  - Dennis Nielsen - Brøndby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

En buet dør hører til sjældenhederne

Hører du til de heldige, der bor i et ældre hus med en buet dør blandt arkitektoniske sjældenheder, er det en fornøjelse at nyde de unikke detaljer, men omvendt kan det være lidt af en udfordring, når de ældre bygningsdele bliver slidte og trænger til en udskiftning. I langt de fleste tilfælde er det vanskeligt at finde noget tilsvarende af nyere dato, så helt grundlæggende handler det om at renovere eller kigge efter nyt brugt.

Hvordan vedligeholder du en buet dør?

En buet dør kan være et udtryk for, at du bor i et ældre byggeri. Ældre boliger er som regel kendetegnet ved en helt unik kvalitet i materialer og detaljer generelt. Det er derfor bedst at forebygge slitage med korrekt og regelmæssig vedligeholdelse fremfor at skulle udskifte disse unikke bygningsdele.

En dør i en solid og massiv træart kræver ikke andet end en gang maling hvert 5-6. år – eller efter behov. Er den olieret er det dog nødvendigt at oliere oftere hvert 3-4 år.

Hvad skal du kigge efter ved køb af buet dør?

Er du havnet i en situation, hvor du bliver nødt til at udskifte en buet dør i boligen, er det en god ide at undersøge markedet – både brugtmarkedet og markedet for nye døre.

Helt enkelt må du være sikker på, om din nuværende dør åbner indad eller udad, så du får fat i en ny med de samme egenskaber. Desuden er det bedst med tre hængsler, da det gør risikoen for en skæv dør mindre.

En buet dør kan være specialfremstillet

Der findes i dag flere virksomheder, der leverer specialfremstillede døre og det vil typisk være sådan et sted, du skal bestille en ny buet dør til din bolig.

Hos Egerbyg kan vi hjælpe dog med at finde frem til de bedste leverandører, ligesom vi kan klare bestilling og kontrolopmåling for dig.

Send os en mail med et billede af din dør samt nogle præcise mål, så vender vi tilbage hurtigt.