Få plads til mere med indbyggede bogreoler

Indbyggede bogreoler har den fordel, at de kan tilpasses boligens forskellige kringelkroge.
Du kan altså udnytte dine kvadratmeter mere effektivt og med lidt kreativitet, kan bogreolen fx bruges som en funktionel rumadskillelse.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg kontaktede Egerbyg i forbindelse med indhentelse af tilbud til opsætning af vægge i mit nye rækkehus.
  Prisen blev overholdt og kommunikationen med Egerbyg har været fantastisk hele vejen igennem

  - Lene Ransdal Christiansen

 • En rigtig god oplevelse, og et resultat som helt levede op til vores forventninger.

  - Søren

 • Jeg har hele vejen igennem fået en perfekt behandling; fra den første kontakt omkring et tilbud på opgaven og til den dag, hvor arbejdet blev udført.

  - Paul

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Snedkererede bogreoler hos Egerbyg

Har du særlige ønsker til inventaret i din bolig, kan vi hjælpe dig med snedkerarbejde, der er kendetegnet ved elegant design, unik kvalitet og en flot finish.
Vi har lavet mange indbyggede reoler fx rundt om døråbninger, under trapper eller som lave og dekorative rumadskillelser, der giver ekstra opbevaring.

Hvordan får jeg plads til familien?

Flere familier oplever i disse år, at de må bo på færre kvadratmeter. Det stiller større krav til effektive og pladsbesparende løsninger, når det gælder indretningen.

En af måderne er snedkermøbler, som kan være indbygget inventar med opbevaring. Et eksempel herpå kan være en bænk med hulrum til opbevaring i køkkenet eller måske en kombineret reol og køjeseng på børneværelset.

På den måde kan du slå flere fluer med et smæk og blive boende i byen på relativt lidt plads.

Indbyggede skabe under trappen

En anden måde er at få bygget inventar – fx bogreoler i højden. I mange tilfælde er det en utrolig flot løsning at få indbyggede reoler rundt om et dørhul eller måske under trappen. Rummet under trappen kan ligeledes anvendes til skræddersyede skabe, hvor du pludselig får ekstra skabsplads.
Du brugte muligvis også pladsen før, men med indbyggede skabe, kan du ”lukke af for rodet” og dermed opnå mere balance i fx gangarealer.

 

Kan Egerbyg hjælpe med…?

Svaret hertil er som oftest ”ja”. Vi kan hjælpe dig med langt det meste tømrer- og snedkerarbejde. Vores kompetente og erfarne medarbejdere har alle deres helt personlige kvalifikationer og har specialiseret sig i bestemte arbejdsopgaver – fx Velux-vinduer, snedkerarbejde og gulvarbejde.

Du kan starte med at kontakte os via formularen og kort beskrive, hvilke byggeprojekter, du har på tegnebrættet – vi vender hurtigt tilbage til dig.

Vi laver også meget andet snedkerarbejde, læs mere på det blå link.