Brug vores blikkenslager i København og få et samlet tilbud

Med blikkenslager-service i København fra Egerbyg er du sikker på at få en kompetent håndværker, der lever op til de høje kvalitetskrav, du kender fra vores virksomhed.

Når du benytter vores blikkenslager samler du flere faggrupper, så du kan nøjes med din faste kontakt hos Egerbyg.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Super godt håndværk. Vi var blevet anbefalet Egerbyg af venner og vil klare anbefale Egerbyg til andre!

  - Shiela - København

 • God oplevelse.Alt sker som aftalt. Kommer til tiden. Ordentlige,søde og nænsomme håndværkere, der også gør rent efter sig !

  - Gunnar Dahlgaard - Brønshøj

 • Helt igennem en god erfaring. God forberedende drøftelse af projekt, med vejledning i forhold til udførelse og materialer. Overholdelse af tidsaftaler og professionelt udført arbejde. Er fuldt tilfreds med slutresultatet.

  - Jacob Marstrand - Brønshøj

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad laver en blikkenslager?

Blikkenslageren laver blikarbejde i form af inddækninger, opsætning af tagrender og har derudover ofte specialiseret sig i VVS København.

Hos Egerbyg er det blikkenslageren, der kommer på taget, når vi er færdige med at lægge et nyt tag.

Er der behov for inddækninger omkring kviste, skorsten eller ventilationskanaler, er det her blikkenslageren København tager over.

Blikkenslageren opsætter tagrender

En del af blikkenslagerens arbejde er opsætning af tagrender.

De fleste tagrender købes færdige i forskellige materialer og former, men skal der fremstilles skræddersyede tagrender, kan dette også lade sig gøre.

Blikkenslageren hos Egerbyg arbejder i materialer som blik, zink og kobber, ligesom vi også arbejder med skifertage. På disse fronter kan det altså være en rigtig god ide, at vælge sig en blikkenslager København til jobbet. Blikkenslageren fra København, kommer dog også ud til en stor del af Nord- og Østsjælland.

Blikkenslageren opsætter tagrender

En del af blikkenslagerens arbejde er opsætning af tagrender.

De fleste tagrender købes færdige i forskellige materialer og former, men skal der fremstilles skræddersyede tagrender kan dette også lade sig gøre. Blikkenslageren har mange års erfaring og har prøvet lidt af hvert, som blikkenslager i København – en stor by med mange forskellige mennesker og ønsker.

Blikkenslageren hos Egerbyg arbejder i materialer som blik, zink og kobber, ligesom vi også arbejder med skifertage.

VVS-arbejde og blikkenslager i København!

Vand, varme og sanitet hører også til arbejdsopgaverne hos blikkenslageren hos Egerbyg.

Er der problemer med varmen, eller skal faldstammerne i ejendommen udskiftes, kan du med fordel tage fat i Egerbyg, hvor vi har faste samarbejdspartnere indenfor blik og VVS. Vores samarbejdspartnere og os i samarbejde, kan altså klare alt indenfor blikkenslageri København.

Vi tilbyder desuden hjælp, indenfor mange andre entrepriser.