Din tømrer er blandt de bedste til kviste

Hvis du vil udvide din bolig ved at bygge kviste på din førstesal er du havnet det rette sted. Som eksperter i renovering har din tømrer hjulet mange kunder med at opfylde boligdrømmen

Der er ikke noget som smukke kviste, der kan give ekstra kvalitet og værdi til din bolig. At bygge kviste på førstesalen af din bolig er ikke nogen lille operation, men hvis du teamer op med din tømrer, har du de bedste forudsætninger for et stykke kvalitetsarbejde, der udføres på kort tid og til en attraktiv pris. Det skyldes ikke mindst vores store rutine indenfor netop denne type tilbygninger. Senest har vi lavet opgaver omkring kviste på Bissensgade og her var kunderne meget tilfredse med resultatet.

Din tømrer bygger en kvist du bliver glad for

Det er en utrolig effekt det har på et rum, når der kommer en kvist på. Lysindfaldet bliver væsentligt forøget og selvom der måske ikke er de store kvadratmeter, gør det alligevel en mærkbar forskel på gulvarealet i de pågældende rum. Din tømrer kan være en god sparringspartner, hvis du går og tænker på at bygge til med en kvist. Hvis du ikke selv er specielt erfaren indenfor byggeri, kan en byggesag nemt gå hen og blive noget af en mundfuld. Din tømrer kan ikke alene udføre opgaven, men også være behjælpelig med projektering og byggestyring. Kontakt os for et tilbud og en pris på opgaven.

Tid til renovering af jeres kviste?

Ud over at bygge helt nye kviste primært på villaer, består mange af vores opgaver indenfor området af renoveringer af ældre etageejendomme, som skal have nyt tag og i samme moment renoveret de tilhørende kviste. En af de store sager af denne typer var da din tømrer renoverede en ejendom i Bissensgade i København, hvor vi på grund af vores gode omdømme, store erfaring og fornuftige pris fik denne store opgave med nyt tag og de mange kviste.

Din tømrer kan mere end renovere kviste

Som en mellemstor tømrer med speciale i renovering, er der ikke den opgave vi ikke kan klare. Vi løser opgaver for private kunder, som skal have skiftet døre, vinduer, køkkener eller måske deres tag. Tilbygninger af forskellig art – fx kviste – er ligeledes en af de mere almindelige opgaver, som din tømrer udfører.
For offentlige kunder udfører vi mange vedligeholdelsesopgaver, som vi kan effektuere på en professionel vis til en pris, der er konkurrencedygtig.