Bygherreleverance eller Egerbyg bestiller

Hos Egerbyg er du velkommen til at stå for bestilling af fx vinduer, døre, VVS-artikler eller andre produkter, som du selv ønsker at indkøbe til dit byggeprojekt – såkaldt bygherreleverance.
Bestiller du selv varer, skal du være opmærksom på, at vores garanti udelukkende omfatter vores arbejde og de services, der er forbundet med montering af produktet.
Vi yder altså ikke garanti for de produkter, du selv har købt, men kun for vores montering og arbejde i forbindelse hermed.

Egerbyg laver et samlet indkøb af dine produkter

Som en service kan vi mod et administrationsgebyr indkøbe de produkter, du ønsker. Da der er stor forskel på omfanget af vores byggeprojekter varierer størrelsen af dette gebyr fra sag til sag.
Fordelen ved denne løsning er, at du samler ansvaret et sted og får garanti for de produkter, vi bestiller til dig.
Dermed skal du udelukkende rette henvendelse til Egerbyg ved eventuel produktreklamation. Så tager vi sagen videre til producenten af dine varer.

Proceduren er følgende, hvis vi skal købe dine produkter:

1.       Du sender links på de steder, hvor du ønsker at handle. (Kun danske certificerede sider mærket med e-mærket – fx whiteaway, wupti. mm)

2.       Vi bestiller som udgangspunkt dine produkter hos vores leverandører, hvis prisen matcher dine fundne priser.
Kan vores leverandørnetværk ikke matche de priser, som du har fundet på internettet, bestilles disse direkte på de forskellige websider.
Ved denne løsning skal du forvente, at dine varer bliver leveret på forskellige tidspunkter; afhængigt af butikkernes leveringstid.