Bambus Gulve – Tag hensyn til miljøet!et flot eksempel på et bambus gulv

Vidste du, at nogle bambusarter vokser over en meter i døgnet? Det gør bambus til et af de mest bæredygtige materialer i byggebranchen og en bambus er klar til at blive fældet efter ca. 5 års vækst. Der er altså tale om en særdeles hurtigt voksende organisme. Derudover skal bambus ikke gødes med miljøskadelige stoffer og planterne er langt mere effektiv i deres evne til at frigive ilt. Alt kan et bambus gulve være et rigtigt godt valg for dig der gerne vil gøre noget godt for miljøet, men samtidigt har brug for et nyt gulv.

Rent designmæssigt er bambusgulv desuden populært og ikke en hippie-agtig løsning. Læs herunder meget mere om, hvorfor du bør vælge bambusgulve.

Hos din tømrer elsker vi bambusgulv!

Hos din tømrer har vi taget mod bambusgulve med kyshånd, og vi håber du vil gøre det samme. Bambus er en lys træsort, der passer godt ind i den skandinaviske arkitektur og indretning, og så er det et yderst stærkt materiale til en fair pris – der er med andre ord kun gode grund til at vælge et bambusgulv.
Du kan vælge bambus gulv både til indendørs brug og til udendørs. Bambusgulv fås altså i mange varianter og du kan med sikkerhed finde din favorit i det store sortiment.
Hvis du er blevet nysgerrig har vi arbejdet en del med bambus og er begejstrerede for dette bæredygtige materiale, der fås til en pris, der passer ind i de fleste budgetter.

Bambusgulve er en god investering

Bambusgulve har allerede opnået stor popularitet i butiksindretning, i virksomheder og hos private. Din tømrer har indrettet flere elegante butikker med dette bæredygtige materiale, der leveres til en god pris. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan foretage et ansvarligt valg ved at vælge et bambusgulv, der tager hensyn til naturen, så vejleder vi dig gerne.
Lad os tage en dialog om dine ønsker og samtidig kigge på konstruktionen af dit eksisterende gulv, da det kan have betydning for, hvilket bambusgulv, der egner sig bedst til dig og din bolig. Der er som nævnt mange muligheder for at få den kvalitet, du drømmer om, hvad enten du kunne tænke dig skibsplan, terrasseplank eller et helt tredje bambusgulv.

Få førsteklasses bambusgulv til en pris på første klasse

Når du vælger Egerbyg som din tømrer, kan du være sikker på, at vi leverer et stykke godt dansk hånværk. Vi sætter faglighed og godt håndværk højt, og vores medarbejdere hører til blandt de dygtigste tømrere i branchen – og så er de kendte for deres venlige og imødekommende facon. Vi stræber efter en god service og effektiv kommunikation, så du hurtigt kan blive klogere på hvilket bambusgulv, der passer til dig og til hvilken pris du skal give.