En baldakin beskytter dig mod regn og blæst

Med en baldakin over din hoveddør kommer du tørskoet indenfor med dine pakkenelliker.
En baldakin eller et udhæng fås som færdige konstruktioner i forskellige materialer, designs og prisklasser.
Ønsker du en unik løsning, er Egerbyg et godt sted at starte snakken, der giver dig tørvejr, mens du leder efter nøglen.
Vi hjælper med montering og konstruktion af såvel skræddersyede som præfabrikerede baldakiner.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Hurtigt og godt udført. Godt forklaret før udførelse. Åbenhed omkring priser og tilbuddet.

  - Marie Gertz Schlundt - Frederiksberg

 • Meget tilfreds med både udførelse og resultat. Kan anbefales.

  - J. Flensholt - Brønshøj

 • Tillidsvækkende tilbudsgivning, veludført arbejde og pæn oprydning. Prismæssigt på niveau med andet indhentet tilbud og væsentligt lavere end det tredje.

  - Ulla Barfod - Ballerup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Din tømrer leverer baldakiner for enhver smag

Har du fået nok af at stå med poser, pakker, trætte og (våde) børn ude foran hoveddøren? Tag en snak med din tømrer og få ideer til baldakinen, der gør hjemkomsten mere bekvem.

En baldakin er et udhæng, der hænger over din dør og giver dig læ og tørre sko, når naturen viser tænder med regn og blæst. Baldakiner sælges som færdige løsninger i dit byggemarked eller som håndlavede konstruktioner, der tilpasses præcis din bolig.

Din tømrer hjælper dig med at få fæstnet alle typer baldakiner på forsvarlig vis, så du undgår farlige situationer og kan føle dig på sikker grund.

Egerbyg tømrer laver baldakinen til alle formål

Enhver baldakin kan fremstilles præcis som du ønsker det. I langt de fleste tilfælde benyttes materialerne stål og glas, da det er med til at sikre en smagfuld og elegant løsning, som falder naturligt ind i husets facade.

Mangler du inspiration til, hvordan baldakinen hos dig skal se ud, er din tømrer altid klar til en dialog om budget og muligheder. De fleste baldakiner monteres over hoveddøren, men i princippet er udhænget altid en god løsning, hvis du ønsker overdækning til dit kæledyr, din brændestabel eller dit cykelstativ.

Baldakiner til indendørs brug? – spørg blot din tømrer

I flere tilfælde har kunderne hos din tømrer ønsket en baldakin indendørs. Det kan fx være en praktisk løsning til at skjule grimme rør, vandlåse eller andre dele, der skæmmer et stilrent udtryk.

Når baldakinen vælges i sådan en sammenhæng, kan man med fordel forbedre boligens lysforhold i form af fx indbyggede spots. Kontakt os i dag og bliv klogere på dine muligheder.

Tag din tømrer med på råd

Din tømrer yder en stor indsats for at bygge så bæredygtigt som muligt og siden starten har miljøhensyn og byggeri med omtanke fyldt meget hos Egerbyg.

Når vi skal stifte bekendtskab med nye materialer skænker vi miljøet og klimaet en tanke og tager hensyn til dette i valget. Vi vurderer bl.a. forhold som transport, udvinding af råstoffer og forholdene, de er fremstillet under.