Nedrivning af bærende vægge

Familien er vokset ud af huset – hvad gør du?
Det kan være nødvendigt at omrokere, tænke ud af boksen og måske rive en væg ned, men du beholder huset og får samtidig honoreret dine pladsbehov.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Morten fra Egerbyg A/S lavede nye vægge, blændede døre, satte paneler på, sænkede loft og diverse andre små men vigtige ting. De lavede et flot stykke arbejde.

  - Nana Hansen - København Ø

 • God service og hurtige til at omstille sig til vores udvidede ønske til arbejdet og allokere den samme medarbejder til projektet. Venlige og servicemindede.

  - Anders Sevel - Kastrup

 • Vi fik som aftalt et detaljeret tilbud. Alle aftaler vedr. selve byggeriet blev overholdt, og vi blev jævnligt opdateret undervejs med fremskridtet.

  - Mikael Hansen - Greve

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Egerbyg har udvidet til mange familier

Næste skridt er at tage fat i en arkitekt, der jo er trænet i at se nye muligheder og som netop kan finde de ekstra kvadratmeter, du ikke selv ser.
Sammen finder I muligheder og får udarbejdet nogle tegninger, så vi sort på hvidt kan danne os et overblik og hjælpe dig med byggeriet. Det er ikke usædvanligt, at der skal rives bærende vægge ned og bygges nye vægge op.
Det er et stort arbejde, men det er det jo også, hvis alternativet er at flytte.

Skal du have revet vægge ned, bør du altid alliere dig med en ingeniør, der kan afgøre, om der er tale om en bærende væg.
På den måde sikrer du dig mod ubehagelige overraskelser og sikrer dig med korrekt dokumentation ved eventuelt gensalg.

Egerbyg tilbyder en fast pris for beregning af indvendigt hul i bærende væg i 1- og 2- plan hus kr. 6.500 inkl. moms.
Beregning af indvendigt hul i bærende væg i en etageejendom kr. 8.500 inkl. moms.

Din tømrer klarer dine pladsproblemer

Ud over besværet med at flytte, er det bestemt heller ikke gratis. Der er mange omkostninger forbundet med at sælge og købe hus.

De penge kan du omfordele og bygge om for i stor stil – dette er den optimale løsning for dig, som er glad for beliggenheden af din bolig. Endvidere kan man sige, at du får noget reelt for alle dine ombygningskroner. At du får noget reelt for dine investeringer, som giver din bolig en større værdi – både nu og ved et fremtidigt slag.
Overvej derfor, at lade teltpælene blive, hvor de er og hiv fat i arkitekt og tømrer, inden du ringer til mægleren.

Byg vægge op og få ro på børneværelset

Et af de helt klassiske pladsproblemer er, at der mangler et børneværelse.

De små børn, der tidligere så gnidningsløst delte værelset, er blevet større og harmonien er afløst af diskussioner og ufred.

I disse situationer har freden en pris, der ofte kan betales ved at opdele det store fælles værelse i to ved hjælp af en simpel væg.

Riv vægge ned og luk din bolig op mod naturen

En anden mulighed er at rive bærende vægge ned og lukke naturen ind i din stue – eller dit nye arbejdsværelse.

Det er med andre ord kun kreativiteten og evnen til at se forandring, der hindrer dig i at indrette på ny i det du allerede kender.