Jackon- eller wediplader til vægge

Væggene i dit badeværelse skal kunne tåle vand og fugt.

Tag en dialog med Egerbyg om, hvilke materialer, der passer til netop dine badeværelsesvægge.

Du er velkommen til at sende os billeder, skitser med mål samt en beskrivelse af, hvordan du ønsker dit nyt badeværelse – så vender vi hurtigt tilbage til en snak om dit badeværelse

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Arbejdet blev udført pænt og ordentligt. Håndværkeren kom til tiden, udførte arbejdet perfekt, og ryddede fornemt op efter sig. Perfekt!

  - John With - Søborg

 • Egerbyg ringede tilbage til mig indenfor en time efter, at jeg lagde en besked på deres telefonsvarer.

  De kom ud i samme uge for at bese opgaven og jeg fik et tilbud indenfor få timer.

  - Geoff Gaisford - København S

 • En rigtig god oplevelse!! Der findes mange skrækhistorier omkring faget - men Egerbyg gør dem til skamme.

  - Steen Linde Jensen - Hvidovre

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Jackon plader er et godt alternativ til badeværelsesvægge

Ligesom wedipladerne er Jackon vådrumsplader fremstillet af en skumkerne. Kernen af skum er belagt med et glasfiberarmeret pudslag, der er det perfekte underlag for klinker. Anvendes det i deciderede vådzoner, skal der altid lægges en membran.

Ellers er også disse plader særdeles robuste og kan ikke alene bruges som underlag, men også til at bygge fx en bænk i brusenichen.

Slip kreativiteten løs med Jackon plader

Det unikke vådrumskonceptkoncept fra Jackon fås ikke alene som plader i et utal af tykkelser og dimensioner. Nej, dette materiale fås også i forskellige former. Du kan fx få et vinkelelement, som er velegnet til at skjule rør – altså som en rørkasse, men Jackon findes også i en bøjelig udgave, så du kan tænke ekstra kreativr og lave fx buer, hvis du ønsker det.

Wediplader er perfekte til badeværelsesvægge

Hvis du skal i gang med at bygge om i dit badeværelse og projektet indebærer etablering af nye vægge, vil vi anbefale, at du kigger nærmere på wediplader, som er et fantastisk materiale til netop badeværelser.

Badeværelset er et vådrum, og der stilles derfor særlige krav til materialer og konstruktion her.

Wedipladerne er lette, stærke og vandfaste skumplader, som kan anvendes til væg, gulv eller måske en siddeplads. Dertil kommer, at de er brandfaste, og det er jo altid en fordel med brandsikre materialer i hjemmet.

Badeværelsesvægge i wediplader

Det, der gør wedipladerne så velegnede til vådrum er, at de er vådrumsgodkendte på forhånd. Det betyder, at de ikke alene er perfekte til badeværelsesvægge og gulv, men du kan faktisk opbygge en bruseniche med masser af vandkontakt i pladerne – det eneste du skal gøre er at sørge for at anvende en membran.