Vådrumsgips til badeværelsesloft?

Skal du vælge vådrumsgips til loftet i badeværelset?
Normalt regnes loftet i badeværelset ikke som vådzone og der er derfor ikke krav om, at du skal bruge vådrumsgipsplader – det er dog alligevel en god ide at gøre det.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg kan varmt anbefale Egerbyg. Alle er smilende, høflige, hjælpsomme og udfører deres arbejde med engagement og præcision.

  - Susan Krøse - VALLENSBÆK STRAND

 • Helt igennem en god erfaring. God forberedende drøftelse af projekt, med vejledning i forhold til udførelse og materialer. Overholdelse af tidsaftaler og professionelt udført arbejde. Er fuldt tilfreds med slutresultatet.

  - Jacob Marstrand - Brønshøj

 • God oplevelse.Alt sker som aftalt. Kommer til tiden. Ordentlige,søde og nænsomme håndværkere, der også gør rent efter sig !

  - Gunnar Dahlgaard - Brh

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Vådrumsgips til større badeværelser

I et badeværelse af en vis størrelse inddeler man i forskellige zoner – vådrumszoner og fugtige zoner.

Vådrumszoner er de områder, der er i direkte kontakt med vand fx i brusenicher og området omkring håndvasken og her skal der anvendes materialer, der er beregnet til vådrum. I de zoner der kun regnes som fugtige, er der ikke de samme krav til materialernes vandbestandige egenskaber. Du kan også læse mere om, hvad vi mere konkret gør ift. renovering af badeværelser!

Vådrumsgips i små badeværelser

I mindre rum hvor det kan være svært at tage brusebad uden at sprøjte vand på alle væggene regnes hele rummet som vådzone, og du skal derfor tage højde for dette, når du vælger materialer.

I forhold til loftet gælder det, at de som udgangspunkt ikke regnes for vådzone, men er der lavt til loftet kan det alligevel være en fornuftigt disposition at vælge vådrumsgips til beklædning af badeværelsesloftet.

Badeværelsesloftet er ikke vådzone

Når du bygger badeværelse er der som nævnt forskellige zoner at tage hensyn til, når du skal vælge hvilke materialer, der skal bruges til beklædning af lofter og vægge. Deciderede vådrumszoner forefindes i forbindelse med brusearealer og omkring håndvasken – altså de steder, hvor der er direkte vandkontakt.

Her stilles der krav om vådrumsmaterialer. Der er forskellige muligheder og vådrumsgips er kun en af dem.

Vådrumssikring af tunge vægge

Det handler endvidere også om at tage hensyn til, hvorvidt de forskellige vægge i badeværelset er tunge eller ej. Ved de tunge vægge kan du sagtens vælge at vådrumssikre med fliser eller klinker – dog skal såvel fliser som lim være MK godkendt til vådrum.

Hos Egerbyg hjælper vi dig med at finde frem til en løsning, der passer dit budget og din bolig – udfyld formularen og lad os tage en snak.