Det bedste flisevalg til badeværelset

Når du skal vælge fliser til dit nye badeværelse står valget oftest mellem natursten eller keramiske fliser.

Begge typer har fordele og ulemper og fås i mange variationer – så tænk over dine behov, gå på fliseudstilling og vælg en flise, du bliver glad for i mange år.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Har nu haft Egerbyg anden gang og de må gerne komme igen.Ordentlighed og faglig dygtighed, og så til en konkurrencedygtig pris, hvad mere kan man ønske sig.

  - Gunnar Dahlgaard

 • Helt igennem en god erfaring. God forberedende drøftelse af projekt, med vejledning i forhold til udførelse og materialer. Overholdelse af tidsaftaler og professionelt udført arbejde. Er fuldt tilfreds med slutresultatet.

  - Jacob Marstrand

 • Har brugt håndværkere fra Egerbyg gennem årene,og altid været meget tilfreds, kan kun give min bedste anbefaling til andre kunder.

  - Niels Ole Petersen

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Se, rør og vælg dine fliser til badeværelset

Der findes mange forhandlere, der kan hjælpe dig med at vælge præcis den flise, du bliver glad for til dit badeværelse.

I mange tilfælde er det muligt at lave en computeranimeret tegning af badeværelset, så du kan få et godt indtryk af, hvordan en given flise vil gøre sig i dit badeværelse.

Udover denne mulighed anbefaler vi, at du rådfører dig hos forhandlerne – der kan være muligheder, du ikke kender til på forhånd.

Natursten eller keramiske fliser? – valget er dit

Med natursten får du nogle af de smukkeste farvenuancer og et eksklusivt look and feel. Dertil kommer et naturligt indhold af olier, der gør det muligt at pudse dem op og bevare deres unikke udtryk.

Ulempen med natursten er deres åbne porestruktur, som gør dem sårbare overfor syre og mange øvrige rengøringsmidler. Desuden bliver de nemt ridsede.

Vælger du keramiske fliser evt. porcelænsfliserne (gres porcellanato) får du en stærk og vedligeholdelsesfri flise, der er nem at rengøre og som tåler det meste.

Hvilken størrelse på badeværelsesfliserne?

Størrelsen på dine fliser afhænger af størrelsen og formen på dit badeværelse.

Er det fx kvadratisk? Fyldt med skæve vinkler eller elementer, der gør rummet uroligt og asymmetrisk?

De store fliser giver et roligt indtryk og kan virke som en samlet helhed. Derudover ”sparer” du fugerne, som ofte er det mest upraktisk på badeværelset.

Har du et gulvafløb midt på gulvet eller et mindre badeværelse med skæve vinkler, er de mindre fliser imidlertid mest hensigtsmæssige.

Vælg Egerbygs murer til flisearbejdet

Vores murer lægger nemt dine fliser på badeværelset, ligesom vores øvrige samarbejdspartnere kan klare den del af entreprisen, der ikke hører under tømrerarbejde.
Det er en klar fordel for dig, hvis du kan nøjes med at bruge en enkelt håndværker til dit badeværelses-projekt, og det er muligt med Egerbyg.
Få et samlet tilbud og en enkelt kontaktperson – så bliver det ikke nemmere.