Nyt badeværelse på ønskelisten?

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd eller står du og tænker helt nye veje?
Så kontakt din tømrer, Egerbyg, og få en god pris eller blot gode råd med på vejen.

Med vores brede viden og erfaring kan vi til hver en tid hjælpe dig med alle slags spørgsmål og beslutninger.

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Badeværelset er husets eget wellness rum

Mangler du en håndværker, der kan hjælpe dig med at opsætte nyt badeværelse – så har du fundet det perfekte match. Egerbyg har i årevis renoveret ældre boliger og særligt badeværelser

Derfor ved vi alt, hvad der er værd at vide om husets eget wellness center – badeværelset. Vi har renoveret små lejligheder og etableret badeværelser som følge af byfornyelser i København og vi har moderniseret store, flotte badeværelser i villaer og parcelhuse. Med andre ord – vi har forstand på badeværelsesrenoveringer til enhver pris og alle budgetter. Så uanset, hvad du har i tankerne, kan din tømrer garantere, at vi kan hjælpe dig godt på vej med tips og tricks til den rigtige pris.

Læs her om, hvad vi mere konkret gør under renovering af dit badeværelse!

Din tømrer klarer opsætning af badeværelser

Der er nu ikke noget, der forkæler krop og sjæl, som et nyt og lækkert badeværelse. Når du går og overvejer, om det er tid til at gøre noget godt for dig selv og familien, kan du jo altid tænke på, om det involverer en modernisering af dit badeværelse eller måske etableringen af et helt nyt. En modernisering kan ofte realiseres til en fornuftig pris, hvor det som regel bliver noget dyrere ved etablering af et helt nyt badeværelse. Her skal jo bruges ressourcer på diverse installationer og det kan godt løbe op i pris.

I nogle tilfælde vil en blikkenslager eller decideret VVS-medarbejder fra Københavnområdet være en nødvendighed. Disse har vi blandt vores samarbejdspartnere, hvormed du fuldkommen slipper for at bekymre dig om emnet.

Brug for andre faggrupper til renovering af dit badeværelse?

Er du en af vores tilfredse kunder, kender du din tømrer og ved, hvad vi står for, så kan du måske føle dig beroliget af, at vi også kan hjælpe dig med at finde kvalificerede og ordentlige håndværkere inden for de øvrige faggrupper. Kolleger, som vi har fast samarbejde med og som vi kan stå 100% inde for, at de leverer et godt stykke arbejde til den helt rigtige pris. Du kan desuden vælge at lade din tømrer varetage projektstyringen af dit nye badeværelse, hvis du ikke har erfaring, lyst eller tid til at koordinere opgaven. Vi styrer byggesagen med sikker hånd, så du behøver kun gå ét sted hen, når du har brug for at stille spørgsmål eller få en status.

En bæredygtig tømrer med gode priser

Det med bæredygtighed og ansvarlighed er virkelig noget, der ligger Egerbyg på sinde. Siden 2007 har vi drevet vores virksomhed på ansvarlig vis – både i forhold til materialer, medarbejdere og metoder. Vi gør os umage med at finde frem til de mest miljørigtige løsninger til en god pris. For hvad hjælper det at drive bæredygtig virksomhed, hvis kunderne udebliver på grund af høje priser?

Vi tilbyder også meget andet tømrerarbejde.