Din murer er specialister i renovering af badeværelset – kontakt os i dag!

Egerbyg har over tusinde renoveringer på listen over udførte opgaver – skal en renovering af badeværelse hos dig være det næste? Spørg os om, hvordan vi kan hjælpe dig med at pifte dit badeværelse op og forøge værdien af din bolig. Det kan være en mindre renovering eller den helt gennemgribende, der gør dit badeværelse til state-of-the-art.
Skal vi drøfte økonomi og ønsker allerede i dag?

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Virksomheden fremstår meget professionel og sympatisk. Alle aftaler overholdes og jeg har fået lavet et rigtig godt stykke arbejde.

  - Louise Boye - København

 • Vi er virkelig meget glade og tilfredse med hele projektet.

  - Voss Thorbjørnsson - Herlev

 • Jeg er meget tilfreds med Egerbyg. De er super fleksible og leverer et godt stykke arbejde ... af rigtig gode håndværkere.

  - Lisebt Bendorff - Hellerup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Badeværelset er det dyreste rum at renovere

– så du fortjener den absolut bedste sparring omkring, hvordan du får dine penge til at række længst. Din murer er ekspert, når det kommer til rådgivning og renovering.

Vi har set, hørt og udført det meste, så både vores kreativitet og faglighed er i top, når det kommer til at give dig funktionelle og smagfulde badeværelsesløsninger med præcis de former og farver, du holder mest af. Renovering af badeværeler er nemlig noget vi har prøvet en hel del gange før.

Udfyld blot formularen til højre, så er du allerede godt på vej til en fornuftig og uforpligtende snak med din murer.

Sammen med din murer vælger du det rigtige badeværelse

Når du skal til at træffe beslutninger om, hvordan renoveringen af dit badeværelse bedst gribes an, står vi hos din murer klar med en række gode råd til, hvordan du får et enkelt og stilrent badeværelse på matriklen.

Æstetik har intet med størrelse at gøre og ofte kan det være mere udfordrende for os som rådgivere at skulle tænke på funktionalitet og max udnyttelse af hver enkelt kvadratmeter. Du kan altså være sikker på, at vi gør os umage med at give dig de bedste råd, inden du vælger, hvordan en eventuel renovering af badeværelse hos dig skal ende.

Renovering af badeværelse kræver sin murer

At renovere dit badværelse er ofte en kostbar og noget omstændelig proces – ikke mindst da arbejdet som regel involverer flere faggrupper og sætter en midlertidig stopper for dit brug af badeværelsets faciliteter.

Har du mod på at lede arbejdet selv, er det en mulighed, men din murer kan med sin store erfaring fra lignende projekter også varetage projektledelsen. Derved undgår du at skulle bruge tid og kræfter på at koordinere, dokumentere og evt. korrigere arbejdet undervejs.

Mange oplever det som en stor lettelse, at arbejdet flyder problemfrit fremad, men har du selv erfaring fra byggeriet, er det naturligvis oplagt selv at tage hånd om disse funktioner. Vi er altid klar på at vejlede og assistere dig under renovering af badeværelset. Generelt vil vi helst klare alt, da vi har mange års erfaring, men kan du selv byde ind med noget, er vi mere end villige til at lytte.

Kontakt din murer i dag – Renovering af badeværelser af kaliber!

På den måde får vi hurtigt dannet os et overblik over budget og behov. Derved får du en fornemmelse af, hvad du realistisk set kan forvente af omkostninger, når renoveringen af badeværelse skal sættes i gang.
Kunden leverer selv de ønskede fliser, og klinker til badeværelset, da dette er op til den personlige smag, medmindre andet er aftalt med Egerbyg. Ønskes levering af materialer igennem os, skal der tilsendes en udførlig og produktbeskrivelse inden tilbuddets afsendelse, derudover skal dette også fremgå i tilbuddet. Er der brug for justeringer undervejs garanterer din tømrer et højt serviceniveau og god kommunikation hele vejen.

Vi håber meget på at du/i vil vælge os til at renovere dit badeværelse. Er dette tilfældet, så tag endelig kontakt til os! Vi er eksperter i renovering af badeværelser og meget andet murer- og tømrerarbejde.