Mere udeliv med en altan

En altan er en skøn udvidelse, som gør din lejlighed flere kvadratmeter større og giver dig ekstra livskvalitet med udsigt over byens tage

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Egerbyg er efter min mening, det mest seriøse byggefirma jeg har haft kontakt med.
  De er punktlig og leverer til den aftalt tid.

  - Steen Høst-Madsen - Lyngby

 • Meget stor tilfredshed i hele forløbet. Tidsplan overholdt. Flot arbejde udført professionelt.
  Høflige og imødekommende håndværkere.

  - Birgitte og Poul Erik Kristensen - Klampenborg

 • Super god kundepleje, de leverer et flot resultat og alt er meget planlagt med de forskellige håndværkere, så der ikke går dage til spilde.

  - Dennis Nielsen - Brøndby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Nyd forårssolen fra en altan

Når sommeren nærmer sig og solen begynder at få fat med sine varmestråler, er det utrolig dejligt at kunne nyde forårssolen fra en altan med frisk luft og en skøn udsigt. Vi hjælper dig med at finde frem til præcis den type altan, der passer bedst til din bolig og dit budget.
Bor du i lejlighed er det typisk den type altaner, der hænges udenpå murværket, mens mulighederne for dig der bor i hus er flere.

Hvad siger naboerne til en altan?

Inden du forelsker dig i altan projektet, bør du undersøge en række faktorer.

Hvis du bor i en lejlighed skal du konferere af med dine naboer, underboer og få ren besked om, hvorvidt en altan er noget man ser villigt på i blandt dine bofæller.
Dernæst må du blive klar på, om der fra myndighedernes side er nogle regler eller krav, der skal imødekommes.

Hvor stor skal din altan være?

I de seneste år er der sket en eksplosiv vækst af ældre ejendomme, der etablerer altaner. Størrelsen på din altan afhænger af hvor stor og kraftig den bærende konstruktion er og det er ganske logisk sådan, at jo større altan, desto kraftigere konstruktion til at bære den.
Du betaler også en højere pris for en større altan, men som tommelfingerregel vil en altan med en dybde på 1,5 meter faktisk kunne give dig god bevægelsesfrihed og rum til udeliv.

Ny altan til villaen

Den type altaner, som vi konstruerer og bygger er primært altaner til villaer. Vi tager hensyn til arkitekturen på dit hus og sørger for, altanen kommer til at passe til husets udseende og bliver i en kvalitet og til en pris, du kan være helt med på.