Er du glad for dit hus, men ønsker mere plads?

En af mulighederne for at øge din plads markant er en tilbygning af 1. sal, og det er vi eksperter i!

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Sæt en 1. sal på huset med din tømrer

Der er mange gode grunde til at bygge en 1.sal på din bolig. Kontakt din tømrer, hvis du går og pusler med ideen om at udvide din bolig med ekstra kvadratmeter på toppen.

En af de mange gode grunde kan være, at du faktisk er super glad for og tilfreds med dit hus, men at I blot mangler nogle flere kvadratmeter at boltre jer på. Så er løsningen helt klart at få sat en førstesal på huset sammen med din tømrer. Vi har udført den type opgave flere gange og hver gang har vores kunder været tilfredse og glade for vores rådgivning før byggeriet. De har ligeledes sat stor pris på, at vi undervejs har været gode til at kommunikere og informere dem om, hvad der foregik i deres byggesag og endelig roser de vores medarbejder for deres venlige og hensynsfulde facon.

Sådan får du fat i din tømrer

Hvis du har kigget på vores billeder af 1.sale og du kan lide hvad du ser, er næste skridt at kontakte din tømrer enten via e-mail eller telefon. Vi er kendte for at være nemme at få fat i, hvis du ringer indenfor almindelig kontortid og vi vender altid hurtigt tilbage – helst samme dag, hvis det er muligt.

Få en bedre udsigt med en førstesal

En førstesal rummer ikke alene muligheden for at få mere plads. Det kan også være en mulighed for at komme op over naboernes hustage og måske få en forbedret udsigt. Som tømrer ved vi af erfaring, at det til tider kan betale sig at lave en mindre justering af indretningen i boligen, så man f.eks. bruger en ny førstesal med udsigt til opholdsstue og dermed får ekstra meget fornøjelse for den pris, tilbygningen har kostet.

Førstesalen sender prisen på din bolig i vejret

En anden god grund til at bygge førstesal på dit hus, fremfor at flytte til noget større er naturligvis, at du forøger boligens værdi og dermed kan få en højere pris, når du på et tidspunkt skal sælge. Det kræver selvfølgelig, at du gennemtænker projektet, så det bliver udført på en professionel måde og her kommer din tømrer ind i billedet.
Med vores erfaring og viden på området, er vi et godt sted at starte, når du gerne vil undersøge mulighederne og blive kogere på, hvad sådan et byggeprojekt indebærer, hvor lang tid det tager og ikke mindst til hvilken pris.
Du er altid velkommen til at rådføre dig med tømrerfirmaet Egerbyg – for vi deler gerne vores viden med dig.